Printer 3D industri sing kudu dituku

printer 3D industri

La pabrik aditif iku wis dadi salah siji saka sumber daya paling janjeni ing sektor industri. Manufaktur jinis iki bisa entuk bagean kanthi ciri sing ora mungkin, larang banget, utawa rumit kanggo nggawe. Mulane, iku tambah perlu kanggo duwe printer 3D industri ing sawetara sektor. Given kaluwihan lan daya saing sing bisa nggawe sampeyan menang, iku ora beyo, nanging investasi gedhe sing bakal luwih saka menehi ganti rugi.

12 Printer 3D Industri Paling Apik

Yen sampeyan duwe bisnis lan kudu ndarbeni printer 3D industri, kene sampeyan duwe 12 saka model paling sampeyan bisa nemokake, kanthi karakteristik lan kisaran rega sing beda:

FlashForge Guider IIS

FlashForge minangka salah sawijining mesin paling apik ing sektor kasebut, kanthi garis khusus kanggo panggunaan industri, kaya Guider IIS utawa 2S. Rawuh karo kamera kanggo ngawasi remot, layar karo filter, layar tutul 5-inch, sistem deteksi filamen sing digunakake, volume print 28x25x30 cm, sistem kanggo nerusake printing ing cilik saka Gagal daya, etc. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake PLA, ABS, filamen Flex, filamen konduktif, lsp.

Liwat awan sampeyan bakal bisa ngontrol printer 3D iki, saliyane kanggo ndeleng karya sing dilakoni liwat kamera. Aman, amarga nduweni penggemar kanthi saringan kanggo nyegah bledug sing bisa diprodhuksi sajrone nyetak. Lan bisa disambungake liwat kabel USB, uga ndhukung printing saka a USB flash drive, lan sambungan jaringan WiFi. Akurasi ± 0.2mm, lan nduweni kacepetan printing sing apik.

CreatBot F430

Model ing ngisor iki saka CreatBot, perusahaan manufaktur aditif liyane sing kondhang lan kanthi rega sing menarik. Printer iki bisa digunakake filamen majeng kayata PEEK lan kinerja dhuwur liyane sing mbutuhake suhu ekstrusi dhuwur (nganti 420ºC). Sampeyan uga bisa nyithak ing PC, nilon, PP, ABS, lsp.

Wis sistem restart ing kasus mati daya, nozzle ekstrusi pindho, uga leveling lan pangaturan otomatis, lsp. Mesin sing apik banget kanggo ngasilake bagean industri teknik, kesehatan, otomotif, utawa aeroangkasa. Kanthi kamungkinan nggawe potongan gedhe.

JFF

JFF uga duwe model kelas industri. Iku printer volume dhuwur, bisa potongan print nganti 30 × 22.5 × 38 cm. Iku bisu, nduweni kacepetan apik, lan banget pas. Uga digawe supaya stabil lan kuwat, kanthi desain kualitas, lan kanggo nyegah getaran mengaruhi proses kasebut.

Kanthi platform kaca silikon karbon, bisa ngasilake lapisan 0.1 mm, struktur deposisi kinerja dhuwur, penggemar daya dhuwur, antarmuka pangguna sing prasaja ing layar tutul 4.3″, efisien energi, lan adhedhasar teknologi FDM kanggo print ing PLA lan ABS. Uga ndhukung printing online utawa saka kertu SD, ing format STL, OBJ lan AMF. Iki kompatibel karo Creality Slicer, Cura, Rpetier, lan Simplify3D, uga Windows, macOS, lan Linux.

Kloner3D 140

Kloner3D uga duwe printer sing apik banget sing bisa digunakake Sistem operasi Linux, Windows lan macOS, kanthi dhukungan kanggo file kanthi model 3D ing G-code, OBJ lan STL. Kompak lan entheng, lan adhedhasar teknologi FFF kanggo nggawe bagean nganti 14x13x12 cm, kanthi ketebalan lapisan mung 0.05 mm, lan resolusi XYZ 0.01 mm.

Nampa filamen 1.75mm, kanthi nozzle extruder tunggal 0.5mm. bisa print ing bahan banget macem-macemkayata PLA, ABS, PCABS, NYLON, PET-G, PVA, PET, TPE, TPU, HIPS, Laywood, Arsitektur, Carbonium, PMMA, ASA lan Laybrick, PLA, ABS, PVA, PET, TPE, TPU, Laywood lan Laybrick.

QIDI Tech iFast

Printer 3D industri iki, kaya jenenge, nduweni kecepatan. Iku nggunakake sumbu Z pindho kanggo nambah asil, tekan kacepetan nganti 100cm3/h, Rampung Gamelan, lan teknologi FDM kanggo menehi hasil karo bahan kayata PLA, PLA +, ABS, PET-G, nilon, PVA (larut banyu), etc.

Babagan ukuran cetak, ngidini sampeyan nggawe potongan nganti 33x25x32 cm, lan nduweni sistem pemanasan suhu dhuwur. Kajaba iku, nduweni kurva sinau sing cepet, amarga nduweni antarmuka panganggo sing prasaja lan ramah. Kanthi rong mode kanggo milih: mode normal lan mode pakar.

Pandhuan FlashForge 2

FlashForge liyane sing mlebu dhaptar printer 3D industri sing paling apik. Kanthi a sistem suhu dhuwur, leveling dibantu, sensor filamen sing digunakake, pemasangan cerdas, layar demek 5″ kanthi antarmuka sing ramah pangguna, dirancang kanggo operasi sing sepi, lan kualitas apik.

Kanggo fitur liyane, bisa tekan 240ºC ing extruder, lan 120ºC ing amben, cocog kanggo filamen PLA, ABS, TPU, lan PET-G, kanthi volume cetak 28x25x30 cm, resolusi saka ±0.2 mm, panyimpenan internal 8GB, sambungan USB, WiFi, Ethernet, lan printing saka SD. Kalebu piranti lunak FlashPrint lan FlashCloud lan PolarCloud.

XYZprinting Da Vinci Warna

XYZprinting da Vinci Color minangka printer 3D sing khusus. Peralatan iki bisa nggarap bahan kayata PET-G, PLA, lsp. Kekandelan lapisan yaiku 0.1mm kanggo entuk asil sing lancar lan berkualitas. Nozzle punika 0.4 mm, lan nampa filamen 1.75 mm.

Nduwe layar LCD 5″, kompatibilitas karo sistem operasi Windows, lan sistem kanggo nyetak werna beda.

Panemu FlashForge

Alternatif liyane, uga saka FlashForge, yaiku model Inventor iki. Iku cukup mirah, kanggo teleworking utawa prosesi karo studio cilik. Printer iki ndhukung filamen 1.75mm, kanthi bahan kayata ABS, PLA, PVA, lsp. Asil cukup apik lan pas, karo extruder dual, lan saged nggawe model nganti 22x15x15 cm.

Kalebu siji layar tutul pangguna-loropaken, lan webcam terpadu kanggo ngrekam video proses utawa ngawasi online. Uga ngidini nyetak saka kertu memori SD ing ngendi sampeyan duwe model, nyambung liwat USB, lan bisa digunakake ing jaringan amarga WiFi, kasedhiya ing pirang-pirang basa lan bisa diatur sanajan sampeyan ora duwe pengalaman.

Bresser T-Rex Kab

Perusahaan Jerman Bresser uga nggawe salah sawijining printer kelas industri ukuran kompak sing paling apik. Punika adhedhasar teknologi FFF extruder dual, lan wis apik cooling, gawe tingkat gampang, pangaturan kamar meksa, 8.9 cm LCD layar tutul karo antarmuka cepet lan gampang, panyambungan WiFi, etc.

Bisa ngidinke filamen jinis PLA lan ABS 1.75mm, bisa nggawe model nganti 22.7 × 14.8 × 15 cm. Strukturé kuwat lan tahan lama, nduweni presisi printing 0,1-0,2 mm, sambungan USB, slot kertu SD, pengaruh spatula lan 2 kg filamen minangka hadiah, wis kekandelan lapisan antarane 0.05 lan 0.5 mm, 0.4 mm nozzle, sumbu banget pas lan ndhukung lunak REXPrint lan file STL.

Pencipta FlashForge 4

flashforge

Tuku FFCreator 4

FlashForge Creator 4 minangka salah sawijining printer sing paling apik kanggo panggunaan profesional. Kanthi kamungkinan kanggo nyithak kanthi kacepetan dhuwur lan akurasi ± 0,2mm utawa 0.002mm / mm, volume mbangun gedhe nganti 40x35x50cm, dhuwur lapisan: 0.025-0,4mm, kacepetan print: 10-200mm / s minangka diatur, jinis drive langsung independen dual sistem INDEX extrusion, 0.4mm nozzle (uga nampa 0.6 lan 0.8mm).

Ndhukung akeh jinis file, kayata 3MF, STL, OBJ, FPP, BMP, PNG, JPG, uga piranti lunak FlashPrint, lan nduweni layar 7-inch gedhe. Konektivitas liwat USB, utawa kabel Ethernet utawa WiFi kanggo jaringan. Bahan sing ditampa yaiku TPU, PLA, PVA, PETG, 98A TPU, ABS, PP, PA,
PC, PA12-CF, lan PET-CF.

Totus Tec DLP

Tuku Totus Tech DLP

Ing ngisor iki saka Jiangsu Totus Technology Company, perusahaan China sing wis mlebu ing industri percetakan 3D kanthi pelanggan sing luwih puas. Printer iki duwe teknologi DLP, lan ngidini kerja ing sektor kayata perhiasan, manufaktur dolanan, kedokteran gigi, lan sektor industri liyane sing mbutuhake bahan khusus, lan kualitas lan presisi sing dhuwur. Prints ing kacepetan dhuwur, lan dibangun kanggo tahan.

Uniz Slash 2 Pro

Tuku Uniz Slash

Sampeyan uga duwe pilihan saka Uniz Slash iki, printer 3D industri gedhe liyane kanthi teknologi LCD STL, kanggo nggawe obyek nganti 19.2x12x40 cm, dhuwur banget. presisi kanthi variasi mung sawetara mikron, kekandelan lapisan sing tipis banget, kacepetan nganti 200 mm / h, sistem leveling otomatis, bahan berkualitas lan tahan lama, lan konektivitas USB, WiFi lan Ethernet.

Uga ngidini kontrol liwat app kanggo piranti seluler iOS/iPadOS lan Android. Mesthine, kompatibel karo Windows lan macOS, lan ndhukung format STL, OBJ, AMF, 3MF, SLC, lan UNIZ. Kajaba iku, ndhukung model abot banget, nganti luwih saka 1 GB ing ukuran.

 

Printer kelas industri liyane

Saliyane ing ndhuwur, ana uga printer 3D industri liyane sing bisa digunakake saka € 10.000 nganti € 100.000 ing sawetara kasus. Printer jinis iki ditujokake kanggo perusahaan gedhe utawa kanthi kabutuhan khusus. Nanging, ora didol liwat toko, nanging sampeyan kudu ngubungi layanan dodolan, pemasok ing wilayah kasebut, utawa wakil dodolan perusahaan.

Sawetara sing dianjurake saka jinis iki yaiku:

  • Additec µPrinter: mesin industri kanggo nyetak bagean 3D ing logam. Iki nggunakake teknologi DED (Directed Energy Deposition) utawa LMD (Laser Metal Deposition). Iki nggunakake filamen logam utawa kawat saka diameter 0.6 nganti 1 mm lan uga bisa nggunakake bubuk logam yen dikarepake. Wis laser telung 200W saben, lan kanggo entuk asil paling apik, wis sistem suhu aktif ngatur. Kamera sing dibangun ngidini ngawasi remot proses manufaktur utawa ngrekam time-lapses.
  • Triditive AMCELL: perusahaan Spanyol, adhedhasar ing Asturias, lan sing wis dipanggonke dhewe ing antarane paling apik ing donya ing syarat-syarat printer 3D industri-bahan. Mesin sing lengkap, akurat, lan dilengkapi kanthi apik babagan fungsi lan teknologi. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa nyithak akeh bahan, saka polimer kayata ABS, ASA, CPE, HIPS, IGLIDUR I150, malah komposit kayata PA+ARAMID, PA+CF, PC+ABS, PC+PBT, lan uga logam kayata baja SS 316 lan SS 17-4 PH, Inconel (Ni-Cr), lan Titanium.
  • HP MultiJet Fusion: Mesthi, pabrikan Amerika HP uga duwe printer 3D kanggo sektor bisnis, kayata mesin manufaktur aditif kanthi teknologi MJF. Kajaba iku, kanggo entuk asil sing paling apik, sampeyan bakal bisa ngontrol saben voxel.
  • EVEMET 200 lindhu: Perusahaan Italia iki uga wis bisa ngembangake peralatan percetakan 3D industri gedhe adhedhasar teknologi laser, kanggo nggawe akeh obyek, kalebu perhiasan sing dicithak, utawa kanggo sektor kesehatan gigi. Ing kasus model EVEMET 200, ngidini nyetak ing bahan metalik kayata paduan aluminium, Co-Cr, paduan nikel, baja, titanium lan uga logam mulia (emas, perak, platinum).
  • Xerox ElemX Kab: printer logam cair kelas industri. Liyane saka mesin gedhe karo aplikasi uga ing lapangan liyane kayata medicine, aeronautics lan aerospace, militèr, etc. Ing kasus iki, iku ngijini sampeyan kanggo nggawe sawetara bêsik ing wesi aluminium banget entheng.

Pandhuan tuku

Yen sampeyan isih ragu babagan sing kudu dipilih saka dhaptar ing ndhuwur, aku menehi saran supaya maca guide kita ing carane milih printer 3d industri. Iki bakal ngilangi akeh keraguan lan sampeyan bakal bisa milih sing paling cocog karo perusahaan.

informasi luwih lengkap


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol