Apa printer 3D murah kanggo tuku

"printer 3d murah kab

Akeh merek lan jinis printer 3D sing murah, mula saya angel milih. Bab sing positif babagan pertumbuhan iki ing pasar percetakan telung dimensi yaiku sampeyan duwe kemungkinan luwih akeh ing pucuk driji lan kanthi fitur sing luwih apik. Kajaba iku, apa milih saka macem-macem kuwi ora dadi masalah karo dhaptar rekomendasi iki, ing ngendi sampeyan bisa langsung menyang sawetara model printer 3D sing paling murah sing bisa sampeyan tuku.

6 printer 3D murah sing paling apik

Iki model sing disaranake antarane Printer 3D murah sing paling apik sing bisa sampeyan tuku:

Sanajan sawetara model mung ndhukung Windows, ana kemungkinan sing uga bakal ndhukung Linux utawa macOS. Mulane, yen sampeyan pengin yakin, takon informasi luwih lengkap babagan iki.

Anet A8

Yen sampeyan nggoleki printer 3D sing murah kanthi regane dhuwit, iki. salah siji sing paling murah. Printer iki bisa nggunakake bahan cetak kayata ABS, PLA, HIP, PRTG, TPU, kayu, nilon, PC, lan sapiturute, saengga ngidini sampeyan nggawe macem-macem obyek sing akeh. Ing sisih liya, duwe dhukungan sing apik kanggo Windows, macOS, lan Linux, uga ndhukung file STL, OBJ, lan GCode.

Dhiameter saka filament punika 1.75 mm ing kasus iki, karo diameteripun nozzle extruder 0.4 mm. Bisa nyithak lapisan kanthi kekandelan antarane 0.1 lan 0.3mm, gumantung saka resolusi sing sampeyan pilih, lan kanthi akurasi cetak 0.12mm. Kanggo kacepetan, cukup cepet, bisa nyetel antarane 10 mm / s lan 120 mm / s. Kanggo dimensi utawa volume cetak, sampeyan bisa nggawe potongan nganti 22x22x24 cm.

Kreatif Nggawe 3

Ender 3 V2 yaiku salah siji saka printer 3D paling dikenal, karo motherboard poto-dirancang kanggo kinerja luwih, printing luwih cepet, stabil lan sepi. Nduwe komunitas gedhe ing Internet kanggo takon utawa ngatasi masalah, sing uga positif banget. Uga nduweni tampilan warna kanthi antarmuka pangguna grafis sing prasaja, kemampuan cetak ulang, lan platform kaca karbon, kompatibilitas macOS lan Windows, uga piranti lunak Simplify3D lan Cura.

Uga wis dilengkapi karo a sumber daya meanwell, salah siji sing paling apik ing kategori sawijining. Babagan unit extruder FDM, wis dirancang kanggo bisa feed filamen kanthi gampang, kanggo filamen 1.75mm (PLA, TPU lan PET-G), ketebalan lapisan 0.1-0.4 mm, presisi ± 0.1mm, kacepetan apik, lan bisa nyetak volume nganti 22x22x25 cm.

ANYCUBIC Mega Pro (karo ukiran laser)

Sawetara presentasi mbutuhake merek ANYCUBIC, salah sawijining sing paling bergengsi babagan printer 3D sing murah kanggo omah. Printer iki jinis FDM, karo fungsi laser engraving saliyane printing 3D. Kejutan sing nyenengake sing kudu ditambahake kanggo nyetak kanthi warna-warni kanthi nozzle siji (lapisan ngaso).

Printer 3D multifungsi iki bisa nyithak volume nganti 21x21x20.5 cm, lan ukiran ukuran 22x14 cm. Kajaba iku, sistem laser uga bisa digunakake kanggo leveling platform mbangun, sing praktis banget. Ing sisih liya, iku printer sing kuat, kanthi kualitas dhuwur, desain modular kanggo ndandani, lan layar tutul TFT.

Artileri i3 Genius

Printer liyane iki uga minangka salah sawijining printer 3D murah sing bisa dipilih. Nduwe kesan sing stabil banget, kanthi sistem sinkronisasi Dual Z. Pasokan listrike uga berkualitas, kanggo sumber daya sing stabil lan tahan lama. Amben sing digawe panas kanthi termal kanggo asil paling apik, muncung 0.4mm lan butuh wektu sethithik kanggo panas.

Sampeyan wis sistem deteksi lan Recovery kanggo nalika filament entek utawa ana daya mati. Kanthi cara iki bakal terus dicithak nalika dibalekake maneh menyang panggonan sing ditinggalake. Kanggo tokoh liyane, kacepetan nyetak nganti 150 mm/s, volume nyetak nganti 20x20x25 cm, nyetak bisu, lan resolusi apik bisa disorot.

ANYCUBIC Mega S

Printer 3D liyane sing paling murah yaiku iki. Saged print ing TPU, PLA, HIPS, kayu lan ABS karo teknologi FDM. Bisa nggawe potongan kanthi volume nganti 21x21x20.5 cm, kanthi asil sing cukup apik, lan platform kanthi perawatan permukaan microporous kanggo nambah ketaatan. Iku uga ngidini kanggo Déwan cepet banget uga gadhah persiyapan gampang.

Iki kompatibel karo Windows, sanajan driver kanggo sistem liyane uga bisa ditemokake. Ndhukung format kaya COLLADA, G-Code, OBJ, STL, lan AMF. Kanggo rincian sing luwih teknis, presisi 0.0125 mm kanggo sumbu X lan Y, lan 0.002 mm kanggo sumbu Z. Résolusi 0.05-0.3 mm, lan kacepetan nyetak nganti 100 mm / ya.

ELEGOO Mars 2 (printer resin 3D murah)

Sapa sing ngomong printer resin 3D larang? Yen sampeyan lagi nggoleki siji "printer resin 3d kab, kene sampeyan duwe salah siji sing paling apik. Iki minangka ELEGOO, kanthi LCD monokrom 6.08 inci lan resolusi 2K sinar UV kanggo nyetak kanthi akurat, cepet lan linuwih (film FEP kalebu). Ing tangan liyane, bisa nggawe bêsik nganti 12.9x8x15 cm, bisa karo resin plastik, lan nerjemahake antarmuka menyang nganti 12 basa, kalebu Spanyol.

5 Pulpen 3D Paling Top (Alternatif)

Yen sampeyan nggoleki piranti sing bisa nyetak telung dimensi lan luwih murah, kanggo kerajinan khusus, utawa kanggo bocah-bocah, sampeyan uga kudu ngerti sawetara potlot 3d paling apik (uga dikenal minangka pena 3D utawa pena 3D) sing bisa sampeyan tuku:

Pena 3D aman kanggo wong diwasa lan bocah, nanging kudu waspada. Yen cilik banget, aja nganggo piranti kasebut dhewe, amarga bisa nyebabake kobong yen disalah gunakake.

SAYWE

SAYWE iku salah siji saka potlot 3D sing bisa nemokake, karo kamungkinan saka milih antarane 24 werna saka PLA lan filamen ABS. Nduwe pangaturan 6 kecepatan gambar, kanthi suhu sing bisa diatur saka 180 nganti 220ºC kanthi langkah +1ºC, lan kanthi layar LCD kanggo nampilake informasi. Kalebu adaptor daya.

WAUU

Ora ditemokake produk

Iki minangka produk sing padha karo sing sadurunge. Pena 3D liyane iki uga nggabungake layar LCD kanggo ndeleng informasi suhu, kompatibel karo filamen PLA lan ABS, cocok kanggo bocah lan wong diwasa, lan kanggo filamen 1.75mm, lan nduweni daya. Supaya adoh iku pas kanggo sadurunge, nanging wis prabédan, lan sing ing kasus iki munggah 8 setelan kacepetan didhukung.

UZONE

Ora ditemokake produk

Pen 3D liyane kanggo bocah utawa wong diwasa, loro kanggo kerajinan minangka hiasan, kanggo hadiah, utawa kanggo kreatif sing pengin nggambar ing 3D. Pensil iki murah lan uga duwe kontrol suhu lan 8 kecepatan. Sampeyan bisa nggunakake 1.75mm PLA lan filamen ABS, karo nganti 12 werna kanggo milih saka. Kajaba iku, wis dirancang kanggo nambah keamanan.

GEEETECH

Ora ditemokake produk

Alternatif liyane kanggo sing sadurunge yaiku pena 3D iki kanthi layar LCD cerdas, jinis filamen 1.75 mm. PLA, ABS lan PLC, kanthi kemampuan kanggo nyetel nganti 8 tingkat kacepetan gambar, lan uga kontrol suhu, desain ergonomis, lan ukuran kompak.

Iman 3D

Ora ditemokake produk

Fede 3D liyane saka model kasedhiya, karo 1.75mm kandel PLA lan ABS filament ing macem-macem werna. 12 spools filament saka 3.3 meter saben klebu, nggawe total 39.6 meter saka nggambar. Kajaba iku, uga kalebu layar LCD, daya USB, lan cocok kanggo bocah lan wong diwasa.

Pandhuan tuku

kacepetan print, PRINTER 3d MURAH

para milih printer 3D murah sing paling apik Miturut kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa maca pandhuan kita supaya sampeyan ora nggawe kesalahan ing tuku lan mungkasi munggah frustasi karo asil lan getun wis nandur modhal dhuwit sing.

informasi luwih lengkap


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol