Tresdpro R1

Tresdpro R1, printer profesional asal Spanyol

Sawetara printer 3D diprodhuksi ing Spanyol kaya Tresdpro R1, printer profesional sing nawakake fungsi lan fitur sing apik lan ukuran sing padha karo printer desktop, sanajan sing bisa ditindakake karo Tresdpro R1 yaiku ...

Kwambio Ceramo Salah

Kwambio Ceramo One, printer 3D keramik

Perusahaan Amerika Kwambio nyritakake babagan presentasi paling anyar, yaiku Ceramo One, printer 3D keramik kanggo panggunaan profesional sing janjine perusahaan bakal nyuda biaya produksi kanthi signifikan.

Starbucks

Starbuck dadi 3D printing kanggo dekorasi kopi Shanghai sing anyar

Starbucks ngejutake kita nalika mbukak kantin anyar ing Shanghai, area luwih saka 2.500 meter persegi lan 400 karyawan sing bakal ngejutake sampeyan, amarga nggunakake teknologi menarik sing apik ing konstruksi kasebut minangka 3D printing utawa panggunaan tambahan kasunyatan.

Aditif Listrik Umum ngontrol GeonX

General Electric Additive, anak perusahaan General Electric multinasional sing kuat banget, nembe ngumumake tuku produsen piranti lunak Belgia GeonX.

Spinner dicithak

Fidget Spinner, dolanan sing bisa dibangun

Fidget Spinner minangka tren paling anyar ing antarane enom lan tuwa. Kita pitutur marang kowe carane entuk salah siji pucuk puteran tangan iki amarga Hardware Gratis ...

Kaluputan

Pencetakan 3D tekan Fallas of Valencia

Thanks kanggo karya sing ditindakake dening Politeknik Universitas Valencia ing taun iki, Fallas ing kutha kasebut bakal duwe patung sing digawe nganggo cetakan 3D