DigaweBot

MakerBot tangi saprotelon stafe

Iki minangka wektu sing apik kanggo MakerBot, perusahaan sing wis mbabarake warta sawise ngumumake bakal ngilangi sepertiga saka tenaga kerjane saiki.

3d-nyithak-dina

Dina iki dina 3D cetak

Tanggal 3 Desember, Dina Percetakan 3D dirayakake. Komunitas produsen internasional nggunakake dina iki kanggo ngenalake dunia babagan pencetakan 3D.

Game Boy Mikro

Gawe Game Boy Micro dhewe

Sprite_TM, pangguna kondhang ing komunitas Hackaday, nuduhake carane nggawe Game Boy Micro sing cilik banget.

Verve, printer 3D Kentstrapper anyar

Perusahaan Italia Kentstrapper nyedhiyakake printer Verve 3D sing anyar lan menarik, model ekonomi nanging menarik banget saka segi karakteristik.

3D Printing: Glosarium

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake glosarium kanthi sawetara istilah sing paling akeh digunakake ing jagad pencetakan 3D lan katrangan ringkes maknane.

Ekspo 3D

Pencetakan 3D uga ora aman

Pirang-pirang dina pungkasan kita wis ndeleng conto panggunaan sing nyithak 3D ora aman. Contone kayata nyalin tombol utawa nyalin bekas driji ...