Cara nggawe printer 3D luwih cepet tanpa bakal ilang kualitas cetak

kualitas nyithak

Yen sampeyan wis nate ndeleng printer 3D bisa digunakake utawa mikir babagan entuk asuransi manawa salah sawijining alangan entri sing sampeyan hadapi yaiku kacepetan sing digunakake. Aku ngomong iki amarga iki fitur sing, paling ora saiki, nyegah jinis teknologi iki supaya ora bisa digunakake kanthi luwih cepet.

Ing pikirane, dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan babagan pembaruan anyar sing para kreator arep ngrampungake akeh keluhan sing biasane digawe kabeh pabrikan sadurunge totoan jinis teknologi iki amarga klompok insinyur Michigan iki wis sukses nggawe algoritma anyar sing bisa dobel kacepetan nyithak 3D mesin apa wae.

Thanks kanggo firmware anyar iki, kacepetan printer 3D sampeyan bakal tambah akeh

Mungkin bagean sing paling apik ing kabeh topik iki yaiku, kanthi nginstal update iki, pangguna bakal luwih cepet nyithak 3D kanthi cepet tanpa ngalami gangguan sing ana nganti saiki, meh kabeh digandhengake karo sing gampang, nalika lumaku luwih cepet Kualitas pencetakan 3D rusak banget.

Kaya sing wis diumumake, ketoke, amarga insinyur klompok iki nyoba nggawe printer 3D sing murah bisa luwih cepet. Masalahe yaiku, amarga dudu kualitas sing paling apik, nggunakake bagean sing luwih entheng lan luwih fleksibel tinimbang model liyane, sing pungkasane dadi model sing, kanthi nambah paling sethithik, mula geter, sing nyebabake kualitas cetak banget kurang.

Iki minangka wiji sing pungkasane nggawe upaya kanggo nggawe firmware mitigasi getaran kanggo printer 3D iki kanggo ngasilake algoritma sing bisa nggawe modhling dinamika printer 3D kanthi cara kaya ngono. nyetel kontrol printer mula bisa nyuda kabeh getaran sing diasilake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol