Cosine Additive ngluncurake printer 3D format gedhe anyar

Aditif Kosinus

Cosine Additive minangka perusahaan sing adhedhasar ing Houston, Amerika Serikat, sing kanthi bertahap nggawe misuwur ing pasar percetakan 3D internasional amarga diluncurake kaya sing nggabungake saiki, printer dibaptis nganggo Mesin Aditif 3D Kosinine 1 sing ngidini pamilike entuk resolusi nganti 100 mikron utawa potongan kanthi volume maksimal 1100 x 850 x 900 mm.

Sayange, wektu iki kita ora ngadhepi model sing, amarga ana proyeksi lan rega, bakal tekan omah kita amarga kapasitase luwih akeh berorientasi ing pasar profesional cilik, ora muspra dheweke bisa lebur lan cetak nganti 3.5 kg plastik saben dina amarga nepsu sing bisa nggayuh 450 derajat sing bisa digunakake kanthi bahan sing beda karo polikarbonat, PBT, PETG, HIPS, PVA, Asetal utawa nilon sing kudu ditambahake senyawa kayata serat karbon, fiberglass, mika, kaca lan logam bubuk waja utawa tembaga.

Ing video sing ana ing ndhuwur garis kasebut, sampeyan bisa ndeleng kepiye printer Kosmetik Aditif anyar nggunakake filamen Techmer Electrafill J-50 / CF / 10, bahan canggih sing kasusun saka 10% serat karbon ing basis polikarbonat, asil pungkasane yaiku potongan sing bisa tetep stabil ing suhu dhuwur, paling ora nganti 100 derajat.

Perusahaan kasebut duwe pangarepan sing gedhe kanggo makhluk anyar lan percaya yen nggunakake bahan gabungan bakal diidini tambah adopsi 3D printing dening produsen prototipe cilik lan jangka pendek.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.