Kanthi aksesoris Leon3D iki, sampeyan bisa nggawe printer 3D dadi pemotong lan pengukir

singa3d

Aksesoris iki sing sampeyan tingali ing gambar sing ana ing garis kasebut minangka penemuan anyar sing digawe dening para desainer lan insinyur singa3d, piranti sing dibaptis nganggo jeneng SINGA PRO3D Lan iku ora liya laser, sing dipasang ing printer 3D, bisa entuk katrampilan bisa digunakake minangka pemotong lan pengukir. Mesthi wae aksesoris sing sampeyan bakal seneng wiwit saiki, kanthi dhuwit sithik lan ora kudu tuku mesin anyar, sampeyan bisa nggawe printer 3D saiki luwih fungsional lan menarik.

Kaya sing wis dikomentari saka perusahaan kasebut:

Iki minangka salah sawijining acara anyar lan anyar sing bakal diwenehake sajrone taun, minangka salah sawijining taruhan kanggo taun 2017. Tujuane kita tuwuh lan kita pengin ngembangake macem-macem produk, aksesoris, lan bahan konsumsi kanggo nawakake macem-macem saben pangguna miturut kabutuhane.

Leon3D adol aksesoris sing bisa ngowahi printer 3D dadi laser engraver lan cutter.

Kita ora bisa, ing titik iki, mandheg mbabarake komentar sing diwenehake saka Departemen Teknis Leon3D ing ngendi salah sawijining manajer menehi komentar:

Kita setya karo inovasi lan fleksibilitas peralatan profesional, mung sajrone 10 menit, kita bisa ngowahi peralatan pencetakan 3D dadi pemotong laser lan tukang engraver. Kajaba iku, ing area Dhukungan sampeyan bakal nemokake seri alang-alang sing langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo instalasi rinci.

Yen sampeyan kasengsem karo aksesoris Leon3D anyar iki kanggo printer 3D, wenehake manawa kasedhiya ing pasar wiwit tanggal 1 Februari 2017 ing dealer resmi uga ing toko online sampeyan dhewe. Rega ritel, saiki kena promosi istimewa, yaiku Euros 169,95.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.