Analisis pemindai pemindai XYZPrinting 3D

Scanner 3D XYZPrinting

Nalika nganggep nggawe obyek 3D, sing pertama sing dipikirake kanggo akeh pangguna yaiku supaya bisa mindai obyek Real World kanggo didigitalake lan bisa nindakake panylametan lan modifikasi ing lingkungan digital. Solusi sing beda-beda wis suwe ing pasar supaya bisa digitalisasi obyek nyata.

Ing kesempatan iki kita bakal nganalisa peralatan sing diwenehake dening pabrikan XYZPrinting. a Scanner 3D genggem, gampang digunakake lan kita bisa ngeterake menyang endi wae.

Perbandingan produk sing padha

Scanner Comparative

Sampeyan angel nggawe perbandingan produk amarga ana sawetara produsen sing wani adol piranti kompleksitas lan karakteristik kasebut ing lingkungan domestik lan semi-profesional. Saka peralatan sing wis dilebokake, mbandhingake 2 kanggo ngrancang obyek sing isih ana ing platform sing muter. Lan uga scanner BQ (sing sadurunge wis dianalisis) wis ora diterusake.

Rega pemindai XYZPrinting 3D diarani minangka produk perbandingan paling murah. Sabanjure, kita bakal netepake manawa teknis bisa memenuhi ekspektasi sing diasilake kanggo kita.

Aspek teknis lan spesifikasi pemindai XYZPrinting 3D

Scanner genggem iki adhedhasar teknologi Intel RealSense, teknologi iki pokoke nggabungake kamera infrared kanggo njupuk ambane obyek sing dipindai lan kamera HD kanggo njupuk tekstur. Kasunyatane, proses kasebut luwih rumit amarga peralatan kasebut dhewe sing tanggung jawab kanggo ngetokake sinar inframerah sing banjur napsirake rebound sing dijupuk kamera infrared lan nggabungake lan mbenerake data sing dipikolehi liwat algoritma sing nggunakake data saka iki .kamera lan kamera HD.

Teknologi iki duwe sawetara aplikasi tanpa wates lan XYZPrinting wis ditrapake kanggo nggawe peralatan cilik sing nggabungake model kamera Intel F200. Wetan hardware banget wis ngancani dheweke karo a gampang banget nggunakake piranti lunak sing bakal ngidini kita entuk obyek digital kanthi setya banget karo sing dipindai ing Real World.

Scanner 3D XYZPrinting

Pabrikan wis nggawe scanner kanthi desain apik banget. Nggabungke warna abang sing mencolok kanthi abu-abu buram ing desain kompak lan ergonomis sing bisa digunakake lan digunakake kanthi mung siji tangan. Awak scanner nggabungake tombol sing bakal ngidini kita miwiti lan mungkasi proses pemindaian.

Rincian kasebut ditujokake supaya kita bisa ngoperasikake peralatan kanthi tangan siji, supaya kita bebas nggunakake PC lan nindakake sawetara pilihan kayata nyimpen desain lan mbaleni pindai yen ora kepenak banget karo asil kasebut.

Scanner nyambung menyang PC liwat kabel udakara 2 meter. Yen sampeyan bakal mindai nggunakake PC desktop, sampeyan wis bisa golek ekstensi amarga mesthi ana sawetara kedadeyan sing cendhak.

Especificaciones

Kanthi a volume pindai ayun-ayunan antarane 100x100x200 cm lan 5x5x5 cm kemungkinan kasebut ora ana watesan lan kita bakal bisa mindhai saka obyek cilik nganti karya seni sing akeh banget.

La resolusi jero antara 1 lan 2,5 mm Iki njamin manawa obyek sing didigitalake bakal setya karo sing asli, nanging bisa uga definisi iki ora cocog kanggo sektor sing kerja karo lingkungan kerja sing diukur nganggo mikron utawa uga milimeter. Kanggo duwe asil sing apik scanner kudu antara 10 lan 70 cm saka model sing bakal dipindai, kita kudu njupuk iki nalika mindhai obyek sing gedhe uga duwe jarak kabel USB sing cukup kanggo muter obyek kasebut.

Sistem operasi, syarat lan panyambungan sing didhukung

Kita kaget amarga nuntut sumber minimal supaya bisa nggunakake peralatan kasebut. Ing kasus iki, kita durung bisa nggunakake scanner iki ing komputer sing dituku ing kantor 3 taun kepungkur lan kita kudu golek tim saka paling anyar nggabungake USB 3.0 port.

Syarat

Miturut pabrike, spesifikasi sing disaranake yaiku:

  • USB 3.0
  • Windows 8.1 / 10 (64-bit)
  • Prosesor: Generasi kaping 5 Intel® Core ™ i4 utawa mengko
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 750 ti utawa luwih apik kanthi RAM 2GB

Oalah Cara paling gampang kanggo mriksa manawa kita duwe komputer sing bisa mbukak pemindai yaiku mbukak lunak  (sampeyan kudu ndhaptar) pabrikan kasedhiya kanggo kabeh wong.

Instalasi lan komisioning

Ing konten produk kertu SD diwenehake karo piranti lunak sing kudu kita instal. Nanging, disaranake sampeyan ndownload versi paling anyar sing kasedhiya saka situs web pabrikan. Amarga bubar pilihan kanggo mindai obyek sing gedhe banget wis digabung.

Proses instalasi gampang banget, terus, aku nampa .... kita wis bisa nginstal tanpa masalah driver lan tanpa kudu nyetel pilihan langka.

XYZScan Handy

Sawise kita miwiti lunak kaping pisanan kita kaget amarga rumangsa kesederhanaan. Apa banget intuisi lan malah bocah bisa menehi layanan tanpa angel, 3 klik lan obyek sing wis dipindai pisanan.

Kualitas scan sing dipikolehi

Es gampang banget kanggo entuk pindai sing apik amarga ing piranti lunak kapan wae sampeyan bisa mriksa status proses pemindaian berkembang lan bener nalika sampeyan nggawe kesalahan. Kamangka sejatine ing endi asil paling apik sing dipikolehi yaiku nalika mindai obyek sing luwih gedhe tinimbang cangkir, kanggo dimensi sing luwih cilik angel diinterpretasikake data.

 

Iki minangka conto sing wis dipindai. Saka endhas kanca menyang magnet magnet kulkas, uga kaktus ing pot sampeyan.

Minangka rekomendasi umum, kita bakal ngandhani sampeyan kudu mindhah scanner kanthi sethitik kanggo menehi piranti lunak wektu kanggo ngolah kabeh informasi sing ditampa lan sing obyek sing bakal dipindai kudu banget uga surem.

kesimpulan

Scanner 3D XYZPrinting

Salah sawijining poin paling apik sing ana ing tim iki yaiku Regane gedhe kanggo rega kasebut. Kita ora bakal nemokake produk ing pasar sing nggabungake teknologi iki kanthi rega sing padha karo tim XYZPrinting.

Yen kita nambah kasunyatan iki, pakaryan sing apik sing ditindakake pabrikan nalika ngrancang produk lan sukses ngiringi hardware karo gampang nggunakake piranti lunak Kita nyimpulake manawa iki minangka salah sawijining pilihan paling apik ing pasar kanggo ngakses pemindai 3D kanthi rega ekonomis.

 

Pendapat editor

Scanner 3D
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
240
  • 80%

  • Scanner 3D
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Awet
    Penerbit: 90%
  • Rampung
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Regane gedhe kanggo rega kasebut
  • Desain sing sederhana lan fungsional
  • Piranti lunak sing gampang digunakake

Contra

  • Kabel USB cekak
  • Persyaratan perangkat keras sing dhuwur banget

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol