Arduino MKR WAN 1300 lan Arduino MKR GSM 1400, dewan anyar kanggo IoT saka Proyek Arduino

MKRWAN 1300

Sajrone dina kasebut, Pameran Pembuat paling penting ing taun iki ditindakake ing New York. Pameran ing endi proyek sing paling populer lan ora misuwur wis nampilake proyek lan piranti anyar kasebut. Arduino uga wis teka ing Pameran iki lan wis menehi rong dewan anyar kanggo kulawarga Arduino.

Plat kasebut dikenal minangka Arduino MKR WAN 1300 lan Arduino MKR GSM 1400. Loro papan cilik sing fokus ing jagad IoT lan mesthine bakal mbantu pangguna nggawe proyek cerdas utawa paling ora melu Internet of Things.

Papan MKR WAN 1300 duwe komunikasi nirkabel sing dipasang ing tata letak papan Papan Nol MKR, yaiku, kita bakal duwe dhukungan kanggo aplikasi 32-bit. Fitur piring kasebut 256KB memori flash lan 32KB SRAM. Bisa mlaku kanthi kekuwatan rong batere 1,5V lan kabeh ukuran 67,64 x 25mm. Kanthi komunikasi nirkabel, piranti sing sampeyan sambungake duwe pilihan kanggo komunikasi menyang Internet.

Papan Arduino MKR GSM 1400 minangka pilihan sing ngetutake pirang-pirang proyek IoT. Pelat iki, minangka akronim sing dituduhake, ngemot modul GSM sing bakal ngidini koneksi jarak jauh tanpa mbutuhake router, mung nganggo kertu SIM ponsel. Desain komponen komponen liyane padha karo Papan Nol MKR, nanging konsumsi energi ora padha karo papan MKR WAN 1300, sing luwih dhuwur. Piring kasebut MKR GSM 1400 mbutuhake paling ora siji batere LiPo 3.7V supaya bisa mlaku kanthi bener. Peningkatan energi iki amarga modul GSM sing diduweni dewan, nanging iki ora ateges nambah ukuran, duwe ukuran sing padha karo papan MKR WAN 1300.

Kaloro model papan Arduino anyar iki bisa digunakake kanggo dituku liwat situs web Arduino resmi. Papan MKR WAN 1300 duwe biaya 35 euro dene papan MKR GSM 1400 duwe biaya 59,90 euro. Loro rega sing cukup yen njupuk kualitas piring lan komunitas gedhe sing ana ing proyek iki. Dadi kayane Arduino isih berjuang kanggo nggawe lingkungan bebas kanggo IoT. Nanging Apa dewan iki bakal sukses kaya Arduino Yún? Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.