Arduino Oplà IoT Kit: kit pangembangan anyar kanggo Internet Things

Arduino Opla IoT Kit

Arduino duwe nomer akeh komponen sing kompatibel, lan uga kit pangembangan karo kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti utawa kanggo proyek DIY sing luwih maju. Nanging wiwit saiki, produsen uga duwe kit anyar sing dituju kanggo ngembangake proyek IoT. Kanthi cara iki sampeyan bakal entuk kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti ing jagad Internet.

Wis repertoar unsur sing apik sing bakal narik kawigaten sampeyan, lan praktis banget kanggo kabeh aplikasi sing gegandhengan lan omah sing cerdas ...

Sampeyan kudu ngerti babagan kit Arduino Oplà

Komponen Arduino Oplà

Proyek anyar iki kanggo Internet of Things, utawa IoT, minangka sing anyar kanggo Arduino. Kit resmi dirilis kanthi jeneng kasebut Arduino Opla IoT Kit lan nganggo potongan-potongan sing ngidini sampeyan nggawe nganti 8 macem-macem aplikasi ing lapangan iki, kanthi tutorial rinci kanggo miwiti nggawe lan bisa dipikolehi saka situs web resmi saka Arduino.

Proyek apa sing bisa digawe Mung karo kit iki, mulai saka remot kontrol prasaja kanggo lampu omah, menyang manajemen cerdas kabeh sistem irigasi kebon, ngliwati papan liya kayata nggawe inventaris lan ngontrol sistem cerdas, keamanan, lsp.

El regane $ 99 lan wis kasedhiya saka Situs web resmi Arduino, saiki ora bisa ditemokake ing panggenan liya. Minangka ijol-ijolan jumlah kasebut, sampeyan bakal entuk, saliyane kit kasebut, uga langganan Arduino Make Maker Plan suwene 12 wulan. Sing menehi akses menyang Arduino IoT Cloud, ngidini pangguna nyimpen sketsa ing méga, nambah jumlah fitur, lan entuk dhukungan kanggo papan pihak katelu lan piranti LoRa, uga konstruksi tanpa wates.

Sawise 12 wulan, pangguna sing isih kepengin nerusake layanan kasebut, kudu nganyari maneh langganan $ 5.99 saben wulan (Yen sampeyan ora mateni, otomatis bakal dikenani biaya).

Komponen kit

Ing istilah komponen Kit Arduino Oplà IoT Kit, sampeyan duwe unsur ing ngisor iki:

  • Basis utama nganggo layar LCD warna, macem-macem jinis sensor, kontrol kapasitif, LED RGB, lan komponen lan konektor liyane.
  • Uga kalebu papan WiFi kanggo nambah konektivitas nirkabel ing proyek sampeyan.
  • Sensor liyane, omah plastik, lan kabel PnP (Plug & Play). Kabeh supaya proyek bisa dirakit kanthi gampang tanpa kudu ngelas apa-apa.

para informasi liyane, sampeyan bisa ndeleng video iki:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.