Bis Arduino I2C

Kabeh babagan bis Arduino I2C

Entri anyar babagan kabeh sing perlu dingerteni babagan bis Arduino I2C, sistem sambungan sing menarik banget kanggo periferal

Motor stepper

Motor stepper: integrasi karo Arduino

Motor stepper minangka barang sing populer banget ing pirang-pirang produk Arduino, utamane robot. Ing kene sampeyan duwe kabeh sing kudu sampeyan ngerteni

ESP8266

NodeMCU: platform IoT open source

NodeMCU, kabeh babagan platform IoT sing paling murah sing digunakake ing proyek DIY. Firmware sumber terbuka sing praktis banget lan mbukak kanggo digunakake karo Arduino

detektor logam ing pantai

Cara nggawe detektor logam krasan sing kuat

Yen sampeyan seneng metu menyang negara kasebut lan golek tlatah kanggo logam sing dikubur, sampeyan bisa nggawe detektor logam krasan kanthi pandhuan langkah demi langkah iki.

7 tampilan segmen

7 tampilan segmen lan Arduino

Tampilan 7 segmen yaiku panel cilik utawa layar kanthi 7 segmen sing disinari LED kanggo mbentuk karakter lan makili informasi

pemotong laser ing tumindak

Cara nggawe pemotong laser krasan

Pemotong laser utawa laser engraver ngidini kita nggawe potongan utawa ukiran cilik ing permukaan lan kita bakal nuduhake cara nggawe sampeyan

Logo Arduino

Tutorial pemrograman Arduino

Kita nawakake manual pamrograman Arduino lengkap, kanthi nggunakake Arduino IDE lan Ardublock. Saka awal, langkah demi langkah lan conto kode

Latar mburi simbol radiasi

Cara nggawe loket Geiger

Kita nuduhake sampeyan cara nggawe counter Geiger krasan kanthi langkah demi langkah kanggo ngukur radiasi. Pakaryan DIY sing gampang nggunakake Arduino lan Raspberry Pi

Pethel Thor: tiron

Cara nggawe palu Thor utawa Mjolnir

Kita nuduhake sampeyan carane nglumpukake palu Thor krasan dhewe kanthi sirkuit Arduino DIY kanggo menehi elektromagnetisme lan mung sampeyan sing bisa ngontrol

Layar LCD Arduino D20 kanggo Arduino

Layar LCD lan Arduino

Aksesoris LCD lan Arduino dadi pilihan populer ing antarane pangembang proyek. Iki amarga regane murah saka bagean kasebut ...

Arduino Zero Kab

Sensor suhu kanggo Arduino

Pandhuan cilik babagan sensor suhu kanggo Arduino, conto apa sing kudu digunakake lan sensor apa sing bisa dipikolehi utawa digunakake kanggo nggarap dewan Arduino ...

Arduino nganggo Bluetooth

Arduino + Bluetooth

Pandhuan cilik babagan apa sing kudu ditindakake yen pengin nggunakake Arduino Bluetooth ing proyek lan opsi apa sing kasedhiya nalika nggunakake teknologi nirkabel ing proyek pribadi ...

arduino iku

Apa Arduino?

Artikel babagan Arduino lan Proyek Arduino. Pandhuan cilik babagan model sing ana ing papan Arduino, proyek sing bisa dibangun karo Arduino lan apa bedane antara Arduino lan Raspberry Pi ...

Kubus LED

Apa sampeyan pengin ndeleng kotak LED digawe? Perhatian ing proyek kasebut kanthi Arduino lan Raspberry Pi sing nyinari kubus LED kanthi ukuran beda-beda. Apa sampeyan nindakake duweke?

Arduino 101 Kab

Intel nilar Arduino 101 Curie

Intel tetep nglirwaake proyek sing gegandhengan karo IoT. Papan Arduino 101 Curie uga ditinggal karo perusahaan Pentium ...

ArduECU

ArduECU, Arduino nyedhaki mobil

ArduECU minangka komplementer utawa variasi Arduino sing ngidini kita nggawa papan sing misuwur lan Hardware Gratis menyang jagad kendaraan lan mobil ...

Goblin 2, dewan kanggo jagad IoT

Goblin 2, dewan kanggo proyek IoT

Goblin 2 minangka dewan anyar sing terinspirasi saka Arduino sing diarahake menyang jagad IoT, sawijining jagad sing saya akeh lan Goblin 2 dadi menarik.

Piye

Peeqo, robot gratis kabeh

Peeqo minangka robot Gratis sing dibangun karo Google API lan ngasilake tanggapan kanthi gif, sing nyenengake lan asli ...

Cubetto

Cubetto saiki kasedhiya kanggo kabeh wong

Cubetto minangka salah sawijining conto paling apik sing bisa digunakake Hardware Gratis kanggo nggawe dolanan lan mulang program, sing migunani kanggo kabeh wong ...

Roomba digawe karo Arduino

Gawe ruangan kamar karo proyek Arduino iki

B. Aswinth Raj wis nggunakake piring Arduino UNO kanggo nggawe ruangan ruangan digawe saka omah sing bisa digunakake lan ngidini sampeyan vakum lan ngresiki jubin omah ...

Udoo X86

Udoo, papan sing cocog kanggo kabeh

Udoo X86 minangka papan sbc sing saliyane nawakake kompatibilitas karo Arduino, duwe kekuwatan luwih gedhe tinimbang Raspberry Pi 3 lan Arduino bebarengan ...

Arduino tian

Arduino Tian dadi pesaing Raspberry Pi?

Arduino Tian minangka dewan SBC anyar saka Arduino, papan sing duwe sambungan Wifi sing bakal digunakake kanggo IoT lan bisa langsung bersaing karo Raspberry Pi.

MKR1000

MKR1000, papan Arduino anyar kanggo IoT

MKR1000 minangka dewan anyar saka Proyek Arduino sing bakal diluncurake ing wulan Februari ngarep lan bakal dadi hadiah ing hackathon digawe dening Microsoft lan Arduino.

Jam Steampunk

Gawe Jam Steampunk karo Arduino

Jose Daniel Herrera nggawe jam steampunk kanthi arduino lan nggunakake skala chromatic Electronica, sawijining proyek asli sing nggunakake dhasar.

Arduino Nggawe

Arduino Gawe siyap kanggo nyoba

Arduino Create saiki kasedhiya ing bentuk beta. Kanggo nggunakake, kita mung kudu njaluk undhangan menyang Proyek Arduino, mung ana 100 undhangan

Gilbert300

Gilbert300, robot hexapod sing dicithak

Gilbert300 minangka robot laba-laba sing wis dibangun nganggo perangkat keras gratis lan alat cetak. Robot kasebut bisa digunakake kanthi meh ing kabeh jubin.

tsunami

Tsunami, sekutu pungkasan Arduino

Tsunami minangka papan perangkat keras gratis sing kompatibilitas karo Arduino lan mbantu kita ngowahi lan nggunakake sinyal analog karo papan liyane

Papan Arduino Tre

Arduino IDE 1.6.4, total rilis IDE

Proyek Arduino ngluncurake idhe anyar, Arduino IDE 1.6.4., IDE sing nggabungake kemampuan kanggo nambah perangkat keras ora resmi menyang IDE.

Papan Arduino Tre

Gunakake Arduino kanggo ngirim tweet

Arduino bisa mbantu kita ing pirang-pirang tugas, tugas kayata publikasi tweets ing Twitter, sing gampang ditindakake tanpa mbutuhake piranti lunak tartamtu.