Asisten Google nerangake Hardware Gratis amarga SDK

Google Assistant

Minggu kepungkur, kita wis ngerti warta sing menarik kanggo para pecinta Hardware Gratis, anane asisten virtual sing kita bisa nggawe matur nuwun kanggo papan Raspberry Pi lan piranti lunak Google.

Iki nyebabake majalah MagPi kehabisan stok, nanging uga duwe pengaruh liyane sing positif kanggo jagad Hardware Free. Pakaryan Google wis digawe SDK digawe karo Asisten Google.

Akeh sing bakal takon Apa sing diarani SDK? Kita bisa nemtokake SDK minangka kit pangembangan piranti lunak. Ing kasus iki, Asisten Google SDK bakal kit pangembangan Asisten Google.

Kit sing ora mung ngidini nggawe aplikasi sing cocog karo piranti lunak iki, nanging uga bisa digunakake ing platform liyane tinimbang Raspberry Pi. Dadi Asisten Google bakal teka ing Odroid, Orange Pi utawa BeagleBone Black.

Kita uga bisa nggawe papan kaya Arduino kanggo nyambung menyang asisten virtual iki lan malah nggunakake. Kanggo iki, kita mung kudu milih kaca SDK resmi lan download menyang kita. Proses sing cepet lan gratis kanggo kabeh wong.

Este SDK bisa digunakake karo Python, dadi kita mung butuh hardware sing dimaksud supaya kompatibel karo basa pamrograman iki, soko sing paling cocog karo dewan. Panggunaan Asisten Google lan SDK iki gratis nanging yen pengin digunakake kanthi komersial, kita kudu ngomong karo Google supaya bisa.

Google nderek langkah sing padha karo Amazon karo Alexa, soko sing entuk manfaat kanggo kita kabeh pangguna Hardware Gratis, nanging Asisten Google lan Alexa ora mung asisten virtual "gratis" sing bisa diduweni ing Hardware. Sanajan kudu dingerteni manawa asisten virtual paling gampang digunakake Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   miguelgaton ngandika

    Asisten Google iki rada medeni, ta?