Bagean

Hardware Libre minangka situs web sing didedikake kanggo nyebar proyek lan informasi sing relevan ing jagad Maker, DIY lan Bukak Hardware lan Open Source.

Kita seneng sumber terbuka lan kolaborasi.

Kita miwiti minangka situs warta lan mbaka sethithik, kita wis nyelehake kanggo nerbitake lan nyathet kabeh jinis proyek Pembuat, review produk, hack, modifikasi, elektronik lan kabeh jinis komponen lan bahan sing bisa digunakake ing proyek kasebut.

Muga-muga sampeyan seneng situs web lan kabeh sing sampeyan sinaoni lan bareng akeh 😉

bool (bener)