Banana Pi M2 Zero, alternatif sing menarik kanggo Raspberry Pi Zero W

Pisang Pi M2 Zero

Ana akeh klone Raspberry Pi sing ana, klone sing nggunakake piranti keras beda, beda karo sing kedadeyan karo Arduino, sing klone adhedhasar hardware lan skema sing padha. Ing kasus Raspberry Pi, padha ora kedadeyan lan mulane saben klone khusus, unik lan menarik.

Akeh salinan kasebut wis bisa digunakake kanthi kabeh, nanging regane luwih akeh tinimbang Raspberry Pi dhewe, tegese pangguna ora nggunakake opsi kasebut lan terus milih Raspberry Pi. Nanging, Banana Pi, klon Raspberry Pi, wis ngluncurake klone dhewe menyang Pi Zero W, alternatif sing rada larang nanging luwih kuat tinimbang opsi asli.

Pilihan iki diarani Pisang Pi M2 Zero, nggunakake julukan sing diwenehake Raspberry Pi menyang jinis papan (Zero). Model papan SBC iki meh padha karo Raspberry Pi Zero W, nanging iki menehi kekuwatan luwih saka sing asli lan ukuran sing luwih cilik. Hardware papan SBC iki meh padha karo Raspberry Pi Zero Wkajaba ukuran lan prosesor ing papan.

Prosesor Banana Pi M2 Zero yaiku Allwinner H2 +, prosesor 1,2 Ghz Quadcore, prosesor sing luwih kuat tinimbang chipset Broadcom sing dual core lan mung ana ing 1 Ghz. Kajaba iku, langkah-langkah saka Pisang Pi M2 Nol luwih cilik, 60 x 30mm mungsuh 65 x 30mm ing Pi Zero W. Pangurangan ukuran cilik nanging perlu kanggo akeh proyek.

Banana Pi M2 Zero yaiku kasedhiya ing Aliorot kanthi rega $ 15, rega sing luwih dhuwur tinimbang Raspberry Pi Zero W, nanging uga sejatine kekuwatan luwih dhuwur, malah bisa mbukak video ing 4K. Dadi, pilihan Banana Pi iki luwih apik tinimbang sing golek papan SBC cilik sing kuat lan dhuwit sithik. Kowe ora mikir kaya ngono?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   J.carlos Dergan f. ngandika

    Menarik, ngerti apa sing kedadeyan / teknologi dina lan biaya saya akeh diganti, akeh kita mung golek solusi cepet, kadang ora prelu kacepetan utawa memori sing penting lsp, ing kasusku aku ngerti manawa Raspberry Pi mung bisa digunakake karo Linux, nanging Kanggo akeh pangembang, kita kepengin weruh apa platform sing wis dites, Linux, brew, Android, lsp. Nanging matur nuwun kanthi cepet diwiwiti, matur nuwun kanthi sanget kanggo artikel!

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol