Cara nginstal lan nggarap Mycroft ing Raspberry Pi

Piranti Mycroft

Kayane kabeh pengin duwe asisten virtual ing omah. Alat sing mbantu sampeyan ora mung nggunakake musik latar mburi, nanging sampeyan uga bisa cadangan tiket kanggo nuduhake utawa mung mateni lampu ing omah kanthi mung prentah swara.

Google, Amazon, Samsung, IBM, Microsoft, minangka sawetara conto perusahaan sing ngluncurake asisten virtual, nanging kabeh duwe pengaruh sing gumantung karo perusahaan gedhe. Nanging ora kabeh kaya ngono, Ana Mycroft, asisten virtual sing lair kanggo Gnu / Linux lan bisa digunakake ing Raspberry Pi, supaya gampang lan murah.

Pisanan, kita kudu entuk kabeh komponen sing dibutuhake ing ngisor iki:

  • Raspberry Pi 3
  • Kertu mikroskrip
  • Kabel microusb
  • Speaker USB
  • Mikrofon USB

Yen duwe iki, sadurunge ora nguripake apa wae, kita kudu lunga Situs web resmi Mycroft. Ing kono kita bakal duwe sawetara gambar instalasi kanggo Raspberry Pi 3. Ing kasus iki kita bakal milih gambar sing diarani PiCroft. Gambar iki dibangun kanggo Raspberry Pi 3 lan adhedhasar Raspbian. Sawise ndownload gambar instalasi, kita simpen menyang kertu microsd. Kanggo iki, kita bisa nggunakake program apa wae kanggo tujuan iki; Program sing efektif lan gratis kanggo tugas iki yaiku Etcher.

Sawise kertu microsd direkam, kita kudu masang kabeh banjur nguripake Raspberry Pi. Ing kasus iki trep uga sambungake keyboard kanggo konfigurasi sing bisa dijaluk dening Raspbian minangka sandhi Wifi utawa ganti jeneng pangguna lan sandhi saka pangguna root.

Gambar sing wis direkam duwe sawetara penyihir konfigurasi sing bakal nuntun kita sajrone proses kasebut, dadi konfigurasi speaker USB, mikropon uga asisten Mycroft bakal dadi masalah. Nanging luwih dhisik kita butuh akun MycroftAkun iki bisa dipikolehi ing situs web Mycroft resmi, akun pangguna sing bakal digunakake kanggo nyimpen preferensi utawa selera liwat awan. Sawise iki, kita bakal ndeleng kepiye asisten virtual kaya Mycroft bisa nindakake akeh prekara kanggo omah lan dhuwit sithik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol