Edgybees bakal nambah katrampilan pilot drone kanthi 'game' sing sederhana

Edgybees

Edgybees minangka perusahaan ing mburi perangkat lunak kasunyatan sing ditambah kanthi tujuan supaya para pangguna nemokake jagad anyar sing bakal seneng-seneng karo drone, mesthine bisa nambah katrampilan minangka pilot pesawat tanpa pesawat.

Ing kesempatan iki, nalika perusahaan ngumumake, dheweke wis bisa ngembangake macem-macem game ing endi idhe yaiku, main dhewe-dhewe lan karo wong liya, sampeyan bisa seneng balapan sing kudu ngindhari alangan, nyata lan virtual, nalika nyoba kanggo nglumpukake kabeh jinis hadiah. Minangka rinci, critakake manawa sampeyan minangka pangguna sing bisa sampeyan nikmati luwih saka 30 kursus alangan.

Nambah katrampilan sampeyan minangka pengontrol drone amarga piranti lunak sing ditawakake Edgybees

Dadi luwih rinci, bisa uga kanggo pangembangan aplikasi anyar iki, ing Kit pangembang DJI, mula iki minangka drone sing bisa main game sing nyenengake lan aneh iki sing bisa sampeyan nikmati ing sembarang papan utawa wilayah, sing nggawe, yen bisa, luwih apik.

Sayange lan senadyan kasunyatan manawa aplikasi kasebut kasedhiya gratis kanggo piranti iOS lan AndroidSejatine kita ngerti sethithik utawa luwih akeh babagan iki, amarga ing video sing digawe dening perusahaan kasebut, mesthine ora nuduhake akeh banget. Minangka rincian pungkasan, sadurunge pamitan, pitutur marang kowe manawa sampeyan bisa nggunakake, saiki sampeyan duwe DJI Mavic Pro, DJI Phantom 4 Pro, DJI Phantom 4 Advanced, DJI Phantom 4 lan DJI Phantom 3 Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.