Dheweke nggawe catur nganggo piring Arduino UNO

Ana pirang-pirang jinis catur sing wis dibangun nganggo Hardware Gratis. Tujuane akeh pemain catur yaiku nggawe catur elektronik sing bisa main karo mesin kasebut utawa mung supaya gerakane disimpen lan dikirim kanthi elektronik.

Ing kasus iki, kita duwe mesin sing padha bisa main catur lan malah bisa mindhah potongan kanggo kita, nanging kaget tenan perangkat kerase ora kuat, mung butuh piring Arduino UNO.

Sepiring saka Arduino UNO iku piring sing terjangkau kanggo akeh nanging uga ora kuwat yen dibandhingake karo papan liyane kayata Arduino MEGA utawa Raspberry Pi. Bebarengan karo panggunaan papan iki, RoboAvatar, sing nggawe proyek iki, wis nggunakake struktur XYZ, struktur sing padha karo sing digunakake ing printer 3D.

Struktur iki bakal dibantu nganggo potongan magnetik sing bakal ngidini mesin nemokake potongan sing diselehake kanthi tepat. Saliyane kanggo Arduino UNO lan struktur, RoboAvatar nggunakake Mux Shield lan sepasang chip ekspansi MCP23017 I / O. Kajaba iku, kreator wis nyipta program Python sing mbantu kabeh perangkat keras bisa ngasilake asil game Catur.

Untunge proyek iki gratis lan bisa dibangun kapan wae. Kanggo iki, kita mung kudu entuk elemen konstruksi lan mbangun miturut langkah-langkah pandhuan mbangun sing RoboAvatar wis dikirim ing Instructables. Lan ing ngendi kita bisa entuk kabeh piranti lunak sing dibutuhake supaya proyek bisa sukses.

Proyek mesin catur iki pancen apik banget, nanging ora mandheg dadi solusi larang kanggo program catur komputer. Sanajan ide nggunakake piring Arduino UNO Kanggo jinis proyek iki katon apik banget lan bisa uga nggawe printer 3D kanthi jinis piring kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.