Dheweke nggawe robot laba-laba kanthi Prusa lan papan Arduino

Spider Robot dening RegisHsu

Robot Spider

Kayane sawise mode drone, saiki giliran robot laba-laba. Akhir-akhir iki lagi ninggalake akeh robot laba-laba, uga diarani quadrobots utawa robot quadruped sing ditondoi duwe sikil sawetara kaya laba-laba.

Pangguna bubar ngirim desain lan instruksi kanggo nggawe robot laba-laba krasan. Pangguna iki diarani RegisHsu sing wis mbangun robot laba-laba kanthi printer 3D lan papan Arduino. Khusus printer yaiku Prusa I3, model sing menarik amarga bisa uga printer 3D sing paling terjangkau ing saindenging jagad.

Papan Arduino sing dipilih RegisHsu yaiku a Arduino Pro Mini Kab. Kaloro komponen kasebut nggawe robot laba-laba iki sing wis dibangun mung 14 langkah sanajan butuh luwih saka 12 jam, alasane iki yaiku wektu ngenteni kanggo nyithak kabeh bagean. Yen wis nyithak potongan, kanthi warna sing dikarepake, proses rakitane gampang. Sanajan mangkono, ana akeh pandhuan lan video kanggo nindakake tugas iki.

Sanajan Arduino Pro Mini minangka papan sing digunakake, robot laba-laba iki ngidini nggunakake papan Arduino liyane

Apik babagan robot laba-laba iki yaiku nalika dicithak ing printer 3D lan kanthi rencana sing wis dirilis, masing-masing bisa gawe modifikasi sing dianggep cocog, saka nambah kamera nganti ngganti motor servo utawa papan Arduino kanggo model liyane sing luwih kuat. Tanpa ngrusak model asli.

Kanggo sing seneng apa sing wis diwaca, ing Pandhuan sampeyan nemokake gudang karo tutorial proyek lan ing alam semesta sampeyan bakal nemokake kabeh file kanggo nyithak bagean sing dibutuhake. Uga ing Blog RegisHsu Sampeyan ora bakal nemokake kabeh informasi sing kasedhiya ing versi pungkasan robot laba-laba iki, nanging uga informasi babagan model lan eksperimen sadurunge sing ditindakake dening pangripta kanggo teka ing model robot laba-laba pungkasan iki. Dadi, yen sampeyan duwe printer 3D, apa luwih becik wektu tinimbang nyoba robot iki Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol