Intelijen buatan lan pamblokiran karo Horizon Oasis

pangembangan blockchain

Iki kanggo memimpin sektor pangembangan teknologi sing nawakake solusi piranti lunak kanggo perusahaan cilik lan gedhe ing saindenging jagad lan bisa nggabungake pengalaman teknologi, intelijen bisnis lan ahli sing dilatih ing kabeh bidang pangembangan solusi digital, jenenge Oasis cakrawala Lan dina iki kita nerangake luwih akeh babagan perusahaan gangguan sing luar biasa saiki iki.

Apa Horizon Oasis?

Diadegake ing 2019 dening Cristian Carmona, wirausaha fintech misuwur kanthi pengalaman ing macem-macem proyek sing gegandhengan karo blockchain lan aset digital. Cristian Carmona ngusulake desentralisasi teknologi kanggo kepentingan kabeh wirausahawan ing saindenging jagad liwat pemberdayaan masarakat supaya bisa ngasilake pangowahan sing positif ing masarakat lan nggawe proyek lan ide sing sukses kanthi duwe kabeh alat sing dibutuhake.

Logo Horizon-Oasis

Horizon Oasis miwiti proses ekspansi lan terus mbukak kantor makarya ing Dubai supaya bisa dadi perusahaan utama nggawe lan ngrampungake solusi sing bisa nambah nilai kanggo wong; Iki mung bisa ditindakake dening tim sing kalebu ahli teknologi kayata pangembang lan insinyur sistem sing dilatih kanggo nawakake produk lan layanan sing digawe kanthi standar kualitas paling dhuwur.

Piranti teknologi tinggi

Akeh produk lan layanan kasebut digawe kanthi intelijen buatan lan teknologi blockchain amarga kanthi nggabungake rong senjata kuat kasebut, macem-macem pilihan bisa dipikolehi nalika ngoptimalake sistem lan nyederhanakake proses kanggo nambah pengalaman pangguna ing kabeh wektu. Blockchain nduweni kemampuan kanggo nggabungake wong liwat platform desentralisasi ing endi pamrentahan sing padha ana ing tangan pangguna supaya ora ana kemungkinan penipuan lan manipulasi pihak katelu.

kriptocurrency ethereum

Horizon Oasis prihatin saben dina supaya solusi software luwih cedhak kanggo kabeh wong liwat sawetara produk blockchain kayata nggawe kontrak cerdas ing blockchain Ethereum, pangembangan bukti aplikasi saham, aplikasi dompet, kontrak cerdas, robot lan algoritma dagang, simpul induk, simpul validasi, klompok cerdas, lan alat liyane.

Horizon Oasis ngilangi alangan kanggo ngakses teknologi anyar

Kemampuan ngasilake pengaruh positif liwat desentralisasi diwiwiti karo nggawe ekosistem ing ngendi kabeh pangguna bisa ngakses teknologi anyar kasebut lan ngembangake solusi ing kabeh sektor produktif, kanthi mempertimbangkan kabutuhan pelanggan; Iki sing ditindakake Horizon Oasis kanthi nggawe teknologi disruptive sing kasedhiya kanggo kabeh wong, kaloro pamula lan ahli ing babagan digital.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.