Konektor Harting

Konektor Harting: sing kudu sampeyan ngerteni

Konektor Harting bisa uga ora pati ngerti karo sampeyan utawa sampeyan uga wis ngerti babagan kasebut lan butuh informasi luwih lengkap. Ing kene aku nuduhake sawetara rincian menarik

Chip ACS712

ACS712: modul sensor saiki

ACS712 minangka modul sensor meter saiki sing integrasi apik karo Arduino kanggo proyek DIY sampeyan. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan dheweke

Motor stepper

Motor stepper: integrasi karo Arduino

Motor stepper minangka barang sing populer banget ing pirang-pirang produk Arduino, utamane robot. Ing kene sampeyan duwe kabeh sing kudu sampeyan ngerteni

7 tampilan segmen

7 tampilan segmen lan Arduino

Tampilan 7 segmen yaiku panel cilik utawa layar kanthi 7 segmen sing disinari LED kanggo mbentuk karakter lan makili informasi

LM7805

LM7805: kabeh babagan regulator voltase

Kita nerangake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan LM7805, salah sawijining regulator voltase paling misuwur sing ana kanggo nggabungake karo proyek DIY sampeyan.

Papan roti

Papan roti: kabeh rahasia

Kabeh pamula kudu ngerti babagan papan roti utawa papan prototipe, kanca sing paling apik kanggo proyek Arduino

Sambungan Jack

Kabeh babagan konektor Jack

Konektor jack cukup umum ing pirang-pirang piranti sing asring digunakake. Ing kene kita nerangake jinis, ciri lan kabeh babagan

Kapasitor

Cara mriksa kapasitor

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo tuku kapasitor sing pas kanggo sirkuit sampeyan. Kanthi iki, kondensor ora bakal duwe rahasia kanggo sampeyan