RecalBox: platform game retro utama

kothak recal

Yen sampeyan nggoleki sistem sing lengkap kanggo nyiyapake pusat hiburan multimedia lan hiburan dhewe, mula RecalBox minangka proyek definitif sing sampeyan butuhake. Sistem sing bisa sampeyan instal ing piring Raspberry Pi lan duwe piranti sing murah kanggo nglampahi hiburan sajrone ruangan suwene ing ruang tamu utawa kamar rekreasi pribadi.

Yen maca Hwlibre, sampeyan mesthi wis ngerti ana akeh kemungkinan kanggo game retro, saka sawetara komponen kanggo nglumpukake mesin arcade sampeyan krasan, malah akeh liyane alternatif kanggo RecalBox dhewe kanggo dewan SBC sampeyan. Kabeh kanggo mbalekake game video klasik mesin retro saka Nintendo, Atari, lan liya-liyane. Perhiasan asli sing ora mandheg narik gamer ...

Apa RecalBox?

RecalBox, game retro

RecalBox minangka sistem sumber gratis lan mbukak sing ngidini sampeyan niru komputer lan konsol retro sing akeh. Platform kasebut duwe macem-macem game video mitos sing saiki bisa dielingi maneh amarga platform iki. Kajaba iku, RecalBox bisa dibedakake karo sistem alternatif liyane amarga uga ngidini karya multimedia.

Thanks kanggo paket tambahan kanggo multimedia sampeyan bakal bisa nggawe mediacenter gedhe bebarengan karo stasiun retrogaming. Kabeh dadi siji, pusat lan gampang. Ora prelu nggunakake macem-macem sistem lan boot nganggo siji utawa liyane kayata karo NOOBS.

Saliyane lengkap, uga nganyari terus matur nuwun kanggo komunitas pangembang sing aktif. Mula, sampeyan bakal duwe solusi kanggo bug, lan perbaikan terus-terusan sing bisa dihargai.

Kanggo kabeh, RecalBox dianggep salah sawijining platform paling apik kanggo hiburan…

Kanggo ndownload - RecalBox

RecalBox 6.0

Salah sawijining langkah penting ing proyek iki yaiku tekane versi RecalBox 6.0. Iki mestine pangowahan gedhe ing pembangunan saka RecalBox, lan sing dadi basis kanggo rilis anyar kayata versi stabil RecalBox 6.1.1 sing paling anyar nalika nulis artikel iki.

OS RecalBox iku biasane a Distribusi GNU / Linux dioptimalake kanggo multimedia lan retrogram kaya sing wis dakkandhakake. Iki diprogram kanggo digunakake ing Raspberry Pi wiwitan, uga tekan sistem Odroid lan x86 ing versi 4.1, lan uga kontainer.

Proyek sing asale saka Prancis nggayuh salah sawijining maksimal ing versi 6.x iki, sing wis bisa niru satus konsol lan sistem liwat piFBA lan RetroArch, uga EmulationStation2.

Kalebu Kodi sing kuat kanggo multimedia, kanthi kabeh kaluwihan sing diwenehake. Uga duwe antarmuka grafis kanggo navigasi lan kontrol sing luwih kepenak, lan asil sing apik nggawe Raspberry Pi Foundation nganggep kalebu NOOBS lan pangembang liyane nggunakake minangka basis kanggo garpu sing diarani Batocera.linux (2016).

Kompatibilitas

Yen sampeyan kepengin weruh kompatibilitas karo game video, yaiku platform apa sing bisa ditiru kanggo mbukak kabeh game video sing kompatibel, mula sampeyan kudu ngerti dhaptar lengkap sing wis dilengkapi RecalBox:

  • Nintendo NES
  • Super Nintendo
  • Master Sistem
  • PlayStation 1
  • Genesis
  • Gameboy
  • Maju GameBoy
  • Atari 7800
  • Game Boy Game
  • Atari 2600
  • Sega SG1000
  • Nintendo 64
  • SEGA 32X
  • CD Sega
  • Atari Lynx
  • NeoGeo
  • Warna Saku NeoGeo
  • BPK Amastrad
  • Sinclair ZX81
  • Atari ST
  • Spektrum Sinclair ZX
  • Dreamcast
  • PSP
  • Commodore 64
  • Lan sistem liyane ...

Instal RecalBox ing Raspberry Pi

Raspberry Pi 4

Kanggo bisa ngrasakake RecalBox tanpa nggunakake PC, sampeyan bisa kanthi murah nggunakake papan SBC kaya Raspberry Pi. Mula, kanggo sawetara puluhan euro sampeyan bisa duwe sistem lengkap kanggo masang pusat hiburan lan multimedia, sambungake piring iki menyang TV ing ruang tamu ...

Materi sing dibutuhake

Lo que sampeyan kudu tuku kanggo nyiyapake arcade (yen sampeyan durung duwe) ing ngisor iki:

Ngomong-ngomong, dheweke uga adol kit lengkap minangka sisih wetan Aukru duwe kothak, heatsink lan adaptor daya kanggo Pi ...

Instal RecalBox ing Raspberry Pi sampeyan

Sawise sampeyan duwe kabeh materi, langkah sabanjure yaiku nginstal RecalBox ing papan Raspberry Pi kanthi ngetutake langkah-langkah sederhana iki:

  1. Download RecalBox saka ing situs web resmi. Priksa manawa milih gambar sing cocog kanggo model piring sampeyan. Yen .img dikompres ing .zip, sampeyan kudu nyopot zip.
  2. Saiki sampeyan kudu nggunakake Etcher kanggo flash microSD lan nginstal RecalBox ing. Sampeyan bisa ngetutake iki langkah-langkah sing dakwenehake ing artikel liyane.
  3. Saiki, lebokake kertu microSD menyang slot Raspberry Pi lan, yen sampeyan wis nyambung kabeh kabel, sampeyan bisa nguripake kanggo miwiti boot ...

Semono uga gampang!

Ngatur RecalBox

Persiyapan sawise boot ora bakal suwe. Cukup gampang saka setelan sistem. Uga, yen sampeyan duwe kontrol USB, sampeyan bisa nyambung lan bisa langsung digunakake yen didhukung. Yen nirkabel, sampeyan kudu nggunakake dongle bluetooth kanggo sambungan lan ngenteni supaya bisa dingerteni ... Ora duwe misteri banget.

Yen sampeyan pengin tetep nyetel rincian liyane saka Kodi, utawa saka sistem RecalBox dhewe, sampeyan bebas adaptasi nanging pengin karo kabutuhan ...

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye lebokake ROM game video sampeyan, Aku wis nerangake apa-apa ing artikel liyane iki. Muga-muga sampeyan seneng-seneng!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.