Open Dynamic Robot Initiative: Open Source Boston Dynamics Spot

Bukak Robot Dinamis

Asu robot sing misuwur saka Boston Dynamics wis dadi fenomena wiwit muncul ing media. Iki diarani Spot, lan kaget karo dinamisme. Temenan, iki minangka desain tertutup saka perusahaan Amerika Utara lan ora murah. Nanging, alternatif saiki muncul, yaiku proyek Open Dynamic Robot Initiative.

Sejatine iku inisiatif kanggo nggawe arsitektur saka robot modular open source lan sing bisa digunakake loro kanggo ngontrol lan nindakake akeh gerakan utawa kanggo riset robotika. A quadruped padha Boston Dynamics sing bisa mbangun dhewe ...

Apa Open Dynamic Robot Initiative?

Inisiatif kasebut duwe sawetara mitra lan kolaborasi Penting kayata Motion Generation and Control Group, Dynamic Locomotion Group, Robotics Central Scientific Facility Institut Max Planck, Machine In Motion Laboratory, lan Tim Gepetto LAAS / CNRS.

Mbangun robot dhewe

Open Dynamic Quadruped Open Source

Kabeh hardware bisa dipikolehi lan / utawa dicithak ing 3D kanthi gampang amarga dokumentasi lan desain sing diwenehake dening Open Dynamic Robot Initiative, saliyane, piranti lunak kanggo ngontrol proyek iki sing menehi urip, yaiku open source, gratis, lan dilisensi ing BSD. Iki mesthekake yen kabeh wong bisa ngakses robot iki kanggo laboratorium riset, tanpa watesan. Kajaba iku, kabeh wong olèh terus karo pembangunan lan dandan saka project.

Proyek menehi sampeyan kabeh sampeyan butuh:

  • Sumber kanggo nggawe mekanika lan elektronik saka hardware kanggo robot, uga modul aktuator, sensor, lan sikil lan locomotion saka mung.
  • Piranti lunak Open Dynamic uga kasedhiya ing kene, karo macem-macem perpustakaan kasedhiya kanggo pembangunan. Piranti lunak iki kalebu:

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol