O'Qualia ngluncurake drone komersial pertama sing dicithak ing 3D

O'Qualia

Mung sawetara minggu kepungkur, kita duwe kesempatan kanggo ndeleng kepiye manawa perusahaan ukuran Airbus kepengin nggawe drone komersial sing diprodhuksi nganggo cetakan 3D, ide sing luwih apik tinimbang sing duwe para pengikut amarga pungkasane dadi perusahaan Malaysia. riset lan pangembangan UAS, O'Qualia, sing pungkasane bakal entuk judhul sing pertama kanggo ngluncurake salah sawijining drone ing pasar.

Khusus dina iki aku pengin menehi sing anyar O'Qualia Captor, drone sing bakal kanthi resmi nyerang pasar sabanjure 20 saka Juni saka 2016 lan misuwur amarga wis dirancang kanthi nggunakake kabutuhan ing macem-macem pasar. Kanggo iki, drone modular digawe supaya kabeh bagean sing nggawe strukture bisa diganti karo wong liya lan kanthi mangkono bisa nggabungake macem-macem alat kanggo nindakake kabeh jinis tugas.

Kaya sing sampeyan deleng ing gambar sing dununge ana ing sisih ndhuwur kiriman sing padha, O'Qualia Captor minangka drone swiwi tetep sing misuwur amarga ukurane cilik, sing dibahas 80 cm suwiwi, kayata kemampuan kanggo nindakake 450 gram saka bobot. Sanajan katon cilik, kudu digatekake manawa piranti kasebut luwih gedhe tinimbang piranti liyane ing pasar kanthi ciri sing padha.

Yen sampeyan kepengin entuk unit drone khusus iki, aku mung bakal ngandhani yen miturut perusahaan sing nggawe, bakal tekan pasar ing rega sing regane antara 5.000 lan 14.000 dolar mesthine gumantung ing konfigurasi awal lan nomer alat sing dipesen saka pabrik. Minangka rincian pungkasan, elinga yen sampeyan cadangan O'Qualia Captor sadurunge tanggal peluncuran, sampeyan bisa tuku unit sing lengkap kanthi rega $ 2.750.

Informasi liyane: O'Qualia


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.