John Louis Groves

Profesional TI sing seneng banget karo jagad robotika lan hardware umume wiwit cilik, ana prekara sing ora tenang babagan teknologi paling anyar utawa nyoba kabeh jinis papan lan kerangka kerja sing ana ing tanganku.

Juan Luis Arboledas wis nulis 1031 artikel wiwit Februari 2015