Isaac

Teknisi elektronik lan otomasi ing omah, ngerti arsitektur komputer sing jero lan pamrograman saka level paling murah, utamane ing sistem UNIX / Linux. Aku uga duwe katrampilan program ing basa KOP kanggo PLC, PBASIC lan Arduino kanggo mikrokontroler, VHDL kanggo katrangan hardware, lan C kanggo piranti lunak. Lan mesthi ana semangat ing pikiranku: sinau. Dadi perangkat keras lan piranti lunak open source sampurna, ngidini sampeyan "ndeleng" seluk beluk proyek sing nyenengake iki.