Tony saka Woh-wohan

Geek kecanduan teknologi, game perang lan gerakan gawe. Ngumpul lan mbatalake kabeh jinis perangkat keras minangka semangatku, sing paling dak lakoni saben dina, lan sing paling aku sinau.