Catu daya sing bisa disetel: kanggo apa, cara kerja, kanggo apa

pasokan listrik sing bisa dimmable

Salah sawijining obyek sing paling fleksibel lan perlu kanggo studio utawa bengkel elektronik yaiku pasokan listrik sing bisa dimmable. Kanthi iki, sampeyan bisa menehi feed kabeh jinis sirkuit, supaya bisa nggunakake macem-macem voltase lan intensitas sing gampang diatur. Dadi sampeyan bisa lali karo wong liya batre utawa adaptor khusus kanggo saben sirkuit.

Una pasokan tenaga universal kanggo kabeh proyek sampeyan. Kajaba iku, ora mung digunakake kanggo ngoperake sirkuit, nanging uga bisa digunakake minangka alat uji coba, amarga sampeyan bisa ndeleng manawa composente utawa sirkuit bisa digunakake kanthi bener nalika sampeyan nutul ...

Apa catu daya sing bisa dimmable?

font sing luwes

Babagan pasokan listrik, lan prinsip operasi, kita wis komentar babagan blog iki. Nanging, nalika nerangake a pasokan listrik sing bisa dimmable, Nduwe bedane sithik karo sing konvensional.

Pasokan listrik minangka piranti sing bisa nyedhiyakake energi listrik menyang sirkuit utawa komponen. Ya, nalika ngomong babagan sumber sing ora bisa diremehake, sumber kasebut kalebu voltase bisa diatur ing sawetara tartamtu, lan uga arus. Dadi sampeyan ora bakal duwe output tetep 3v3, 5v, 12v, lsp. Nanging sampeyan bisa milih daya sing dibutuhake.

Cara milih font sing bisa dimmable sing apik

Kanggo milih pasokan listrik sing dimmable, sampeyan kudu ngupayakake sawetara faktor sampeyan kudu nimbang. Supaya sampeyan bisa tuku produk sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan:

  • Anggaran: sing pertama yaiku nemtokake pira dhuwit sing pengin sampeyan gunakake kanggo catu daya sing bisa disetel, amarga kanthi cara iki sampeyan bisa mbukak sawetara model tartamtu lan ngilangi kabeh sing ora ana kemungkinan sampeyan.
  • KabutuhanSabanjure yaiku nemtokake apa sing bakal sampeyan gunakake catu daya sing ora bisa dimupangatake, yen kanggo gawean DIY utawa proyek DIY, utawa kanggo laboratorium sing luwih profesional, kanggo nggunakake profesional ing bengkel elektronik, lsp. Iki uga bakal nemtokake manawa sampeyan butuh sing luwih andal lan larang, utawa apa sampeyan bisa kepenak karo sing luwih gampang.
  • Brand: ana sawetara merek sing misuwur ing ndhuwur liyane. Nanging sampeyan uga ora kepengin banget. Tansah, yen minangka merek sing kondhang, sampeyan bakal luwih njamin kualitas lan dhukungan sing luwih apik yen ana kedadeyan.
  • Karakteristik teknis: Iki banget pribadi, lan bakal gumantung karo apa sing sampeyan goleki. Nanging pikirake babagan voltase lan arus apa sing biasane dibutuhake, supaya cocog karo sing kasebut. Daya sing didhukung (W) uga penting.

Pasokan listrik sing kurang dimmable

sumber daya eventej

Yen sampeyan kepengin pasokan listrik sing bisa dimmable, ing kene sampeyan bisa ndeleng sawetara model lan merek sing paling disaranake:

  • PuncakTech 1525: minangka pasokan listrik sing bisa dipercaya lan kuat. Model iki bisa diwiwiti saka 1-16 volt arus langsung, lan saka intensitas 0-40A, sanajan ana model liyane sing luwih larang sing bisa nganti 60A. Wis layar LED sing bisa maca voltase saiki lan nilai saiki, uga sistem pendingin sing cerdas nggunakake penggemar, lan 3 prabayar sing bisa ditindakake.
  • Baugger Wanptek Nps1203W: model liyane sing paling apik kanggo sumber sing bisa diatur, kanthi kapasitas output 0-120v DC, lan 0-3A. Kanthi tampilan digital supaya bisa ndeleng kanthi akurat angka sing diwenehake, ukuran kompak, aman, lan kanthi kontrol manual sing gampang.
  • Kunci COODEN: iki minangka pasokan listrik sing luwes sing cocog kanggo panggunaan omah dening hobi lan laboratorium, lan uga pusat pendhidhikan. Iki kalebu tampilan digital kanggo ndeleng angka pasokan, lan bisa diatur saka 0-30 volt lan 0-10 amp arus langsung.
  • Uniroi DC: Sumber iki ngidini pangaturan saka 0 nganti 32 volt, lan saka 0 nganti 10.2 amp. Kanthi presisi sing bisa disetel 0.01 v lan 0.001A. Kanthi tampilan LED kompak, kontrol suhu cerdas, lan dipercaya banget.
  • RockSeed RS305P: pasokan listrik sing bisa disetel kanthi kapasitas nyetel 0-30V, lan 0-5A. Kanthi tampilan LED 4-digit, 6-set, setelan canggih, memori, lan kemampuan kanggo nyambung menyang PC liwat kabel USB kanggo antarmuka karo piranti lunak sing kompatibel karo Windows wae.
  • Hanmatek HM305: font sing padha karo sing sadurunge, kanthi ukuran sing luwih kompak, sederhana lan murah. Kalebu layar LED kanggo ndeleng nilai arus lan voltase. Ngidini pangaturan voltase sing gampang antara 0-30V lan arus antara 0-5A. Ana varian liyane sing bisa nganti 10A.
  • Kaiweets cc: model liyane iki uga kalebu sing paling apik, kanthi pasokan langsung lan presisi sing tepat kanggo ngatur output. Bisa diwiwiti saka 0 nganti 30V lan saka 0 nganti 10A. Uga duwe tampilan LED lan port USB daya 5v / 2A.
  • EventtekIki minangka salah sawijining merek paling apik kanggo pasokan listrik sing bisa dimalake, lan regane cukup apik. Model iki ngidini aturan saka 0 nganti 30 volt, lan saka 0 nganti 10 amp. Kanthi tampilan LED 4 digit gedhe, ukuran kompak, andal banget lan aman, lan kalebu kabel alligator / jalur uji coba.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.