Pixel, cara sing nyenengake kanggo sinau program nalika main

piksel

Yen sampeyan dadi pengikut HWLibre, mesthine luwih saka kaping siji, yen sampeyan durung wani, sampeyan wis kasengsem sinau program. Ana macem-macem basa sing bisa ditliti, masing-masing, gumantung saka tujuane, bisa uga luwih cocog tinimbang sing liyane, sanajan pungkasane, ngerti algoritma pungkasane bakal luwih gampang sampeyan kerja bareng siji utawa liyane amarga prinsip kasebut ana ing awake dhewe.

Elinga iki lan kira sampeyan ora ngerti babagan program, umur sampeyan, luwih enom utawa luwih tuwa, piksel Mungkin bakal mbantu sampeyan, utamane kanggo ngerti pemanggih sing paling dhasar. Sadurunge nerusake, ayo ngerti yen program iki sing arep dakkandhakake saiki wis dikembangake kanthi mempertimbangkan manawa bakal digunakake dening paling cilik omah lan tujuan sinau dhasar robot lan program nggunakake tablet utawa smartphone apa wae.

Pixel minangka piranti lunak gratis sing bakal mbantu sampeyan sinau konsep dhasar robotik lan program

Piranti lunak iki wis dikembangake dening Playtime Robot lan tujuane yaiku supaya bisa sinau nalika main. Sing paling menarik babagan kabeh iki, utawa paling ora katon nalika aku nyoba, yaiku Pixel kompatibel karo akeh platform gratis, sing bakal ngidini kita nggunakake kanggo ngrampungake tugas-tugas dhasar sing bakal dileksanakake ing Raspberry Pi, Arduino, lan malah ing LEGO Mindstorms, soko sing, tanpa mangu-mangu, nambah kemampuan lan apa sing bisa ditindakake ana gandhengane karo piranti lunak kaya iki.

Yen sampeyan pengin nggunakake utawa paling ora nyoba Pixel, wenehake manawa sampeyan bisa ndownload aplikasi kanthi gampang kaya ngetik app Store utawa Google Play lan klik ing download lan instal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol