Porsche bakal nggunakake teknologi pencetakan 3D kanggo nggawe bagean kanggo mobil klasik

Porsche

Wektu iki dadi pabrike Porsche sing nembe ngumumake, sawise tes akeh, divisi kasebut Porsche Klasik siyap miwiti komponen pabrik mobil klasik perusahaan Jerman kanthi nyetak 3D. Kaya ing kesempatan liyane, kita ngomong babagan bagean tartamtu sing kudu nggawe balapan sing cilik banget supaya bisa entuk bathi minimal.

Kaya sing diamanake dening Porsche, divisi sing tanggung jawab menehi bagean kanggo mulihake mobil klasik merek, saiki bisa digunakake kanthi cara sing gampang banget, ide kasebut saiki duwe saham luwih saka 52.000 lembarYen salah sawijining wis ora kasedhiya utawa jumlahe suda, mula bakal digawe nganggo alat asli. Yen ana pirang-pirang unit bagean tartamtu sing kudu digawe, produksi bisa mbutuhake nggunakake alat anyar sing kudu diproduksi.

Porsche wis nggunakake percetakan 3D kanggo ngasilake komponen panggantos kanggo mobil sport klasik

Amarga kita ngomong babagan merek mewah, salah sawijining masalah utamane yaiku njamin bagean nyisakke kapan wae sing dibutuhake pelanggan. Iki minangka titik balik saka Porsche klasik mutusake kanggo nyoba nyoba apa teknik teknik 3D sing beda bisa ditawakake nalika nggawe komponen ing batch cilik.

Sawise nyoba proses manufaktur sing beda-beda, kayane salah siji sing paling menarik yaiku fusi laser pilihan. Thanks kanggo asil sing dipikolehi kanthi jinis teknologi sing spesifik banget, perusahaan Jerman wis wiwit pabrik nganti wolung potongan kanggo klasik kanthi nyetak 3D. Minangka rinci, critakake manawa potongan-potongan sing dimaksud yaiku digawe saka baja lan campuran utawa langsung saka plastik, sing digunakake teknik SLS sing kasebut ing ndhuwur


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.