Piranti lunak pencetakan 3D paling apik kanggo produsen

Program cetak 3D

La 3D printing Wis dadi salah sawijining paradigma teknologi sing nyedhiyakake luwih akeh kesempatan. Wis ilang taun nalika printer mung bisa nyithak dadi rong dimensi. Saiki sampeyan bisa nggawe akeh tokoh kanthi macem-macem bahan lan kanthi volume iki Program cetak 3D.

Kanggo bisa nggarap piranti lunak desain sing paling apik, sampeyan kudu ngerti kabeh kunci program iki, saliyane ngerti dhaptar sing paling apik sing bisa ditemokake lan kompatibel karo Linux (utawa multiplatform), open source, lan gratis ...

Dhaptar program pencetakan 3D paling apik

Dhaptar karo sawetara program 3D paling apik sing bisa ditemokake yaiku:

FreeCAD

FreeCAD

Iki minangka salah sawijining program sing paling kuat lan digunakake ing komunitas piranti lunak gratis. Gratis lan kasedhiya kanggo macem-macem platform, uga Linux. Iki minangka piranti lunak sing kuat Desain CAD 3D, lan bisa uga dicithak nganggo printer sampeyan.

Download FreeCAD

SketchUp

sketchup

Program sing kondhang, uga kanggo kabeh jinis pangguna, saka profesional nganti sawetara sing luwih pengalaman. Kanthi kamungkinan ngrancang lan Modeling 3D kanggo printer. Wis versi mbayar, lan kasedhiya ing desktop lan ing versi web.

Download SketchUP

Sederhana3D

Sederhana3D, program pencetakan 3D paling apik

Tujuane kanggo pangguna profesional sing butuh Slicer kanggo nyiyapake file format STL. Yaiku Kuat banget, sanajan lisensi kasebut regane larang.

Download Simplifiy3D

sli3r

Program pencetakan 3D paling apik Slic3r

Piranti lunak gratis, kanthi versi sing kasedhiya kanggo macem-macem platform, uga kanggo Linux. Nyedhiyakake lingkungan pengembangan profesional kanggo desain 3D, sanajan gumantung karo Slicer Software.

Download Slic3r

Blender

Blender

Iki minangka salah sawijining proyek perangkat lunak open source luwih kuat lan profesional, kanthi akeh pilihan kanggo desain lan modeling 3D. Gratis banget, kasedhiya kanggo macem-macem platform kayata Linux, lan ngidini sampeyan duwe macem-macem alat ...

Download Blender

MeshLab

Meshlab, program pencetakan 3D paling apik

Alternatif liyane kanggo model lan desain 3D lan kanggo XNUMXD printing. Kasedhiya kanggo pirang-pirang platform, kalebu Linux, Gratis lan dilengkapi kit alat profesional banget kanggo ngowahi STLs.

Download MeshLab

Octo Print

octoprint

Piranti lunak iki minangka salah sawijining piranti lunak pencetakan 3D paling apik, ditujukan kanggo para profesional. Nanging, sampeyan ora kudu mbayar lisensi sing larang, amarga gratis. Kasedhiya kanggo macem-macem platform, kayata Linux. Lan kanggo ngontrol printer 3D, kayata miwiti, ngaso, utawa ngganggu ...

Download OctoPrint

Obat Ultimaker

Cura

Iki minangka piranti lunak kanggo para pamula sing pengin miwiti jagad 3D. Opo maneh nampa file STL kanggo jinis 3D printer iki. Mesthi, gratis lan kasedhiya kanggo macem-macem platform, kayata macOS, Windows, lan Linux. Kajaba iku, uga duwe versi Enterprise kanthi fungsi liyane, nanging kanthi biaya.

Download Cure

123D Nyekel

Nyekel Autodesk 123D, program kanggo nyithak 3D

Iki minangka program pencetakan 3D sing misuwur Perusahaan Autodesk, sing padha karo AutoCAD sing dikembangake. Piranti lunak sing cukup menarik sing duwe ciri sing padha karo sing sadurunge, saliyane bebas. Mesthi wae, ora kasedhiya kanggo Linux, mung kanggo macOS lan Windows, uga kanggo piranti seluler Android.

Download 123D

3D Slash

3D slash, program cetak 3D

Piranti lunak liya sing ora meri para pamula, saliyane bebas lan kemungkinan nggawe model 3D saka macem-macem platform, kayata saka antarmuka web kanggo model saka piranti apa wae.

Download 3D Slash

TinkerCAD

TinkerCAD, program pencetakan 3D paling apik

Piranti lunak liya saka autodesk sing kuwoso. Sanajan dudu sumber terbuka, piranti lunak fungsional lan populer banget. Kajaba iku, gratis lan sing bisa digunakake ing macem-macem platform, sanajan Linux yen digunakake aplikasi web.

Download TinkerCAD

3Din

3Din

Mirip banget karo sing sadurunge, kanthi kemungkinan modeling ing 3D ing macem-macem platform, amarga adhedhasar API grafis WebGL lan diterapake ing ekstensi sing bisa sampeyan instal ing Google Chrome. Mesthi wae gratis.

Download 3DTin

ViewSTL

ViewSTL, program pencetakan 3D paling apik

Iki dudu program pemodelan, nanging ngidini sampeyan mbukak lan ndeleng file STL. Sampeyan bakal ngidini sampeyan duwe sing gampang Pamirso desain 3D. Iki uga adhedhasar web, dadi sampeyan bisa ngunggah model saka browser web apa wae.

Download ViewSTL

Netfabb Dhasar

Netfabb Autodesk

Iki minangka piranti lunak sing cocog kanggo sing golek program pencetakan 3D sing dirancang khusus kanggo pangguna menengah. Kabeh sing dibutuhake kanggo nyiyapake file STL lan bisa nyithak apa sing sampeyan butuhake, uga ndandani, nyunting, lan nganalisa Desaine Mesthi wae gratis (sanajan wis mbayar versi) lan kasedhiya kanggo Windows.

Download Netfabb Basic

Repeater

Repeater

Mirip banget karo sing sadurunge, lan uga gumantung karo Slicer. Gratis lan uga kasedhiya kanggo Linux, Windows, lan macOS ing kasus iki.

Download Repetier


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol