Piye

Peeqo, robot gratis kabeh

Peeqo minangka robot Gratis sing dibangun karo Google API lan ngasilake tanggapan kanthi gif, sing nyenengake lan asli ...

Gilbert300

Gilbert300, robot hexapod sing dicithak

Gilbert300 minangka robot laba-laba sing wis dibangun nganggo perangkat keras gratis lan alat cetak. Robot kasebut bisa digunakake kanthi meh ing kabeh jubin.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol