Ganti Raspberry Pi nganggo kasus asli kasebut

Kasus Raspberry Pi

Pencetakan 3D saya cedhak karo meja kita. Iki ngidini kita nggawe gadget lan aksesoris sing luwih disesuaikan lan asli sing sithik pangguna utawa ora bisa ditemokake ing toko elektronik. Ing kene kita nuduhake sampeyan dhaptar kasus utawa tutup Raspberry Pi sing bisa dicithak nganggo printer 3D lan digunakake karo papan Raspberry Pi resmi, ing versi paling lengkap lan ing versi suda. Kanggo iki, kita mung butuh file cetak, materi warna lan printer 3D.

TARDIS

Penggemar Dokter sing isih akeh. Lan salah sijine digawe cilik sing bentuke TARDIS sing bisa dicithak lan digunakake nganggo Raspberry Pi. Kasus kasebut bisa digunakake kanthi lengkap, yaiku, kita bisa nyambung kabel utawa piranti apa wae menyang Raspberry Pi tanpa kudu ngilangi kasus kasebut. File cetak kasebut bisa ditemokake ing link iki.

Pai apel

Kasus Raspberry Pi

Sanajan jajan kurang nyenengake nalika musim panas, kanggo Raspberry Pi bisa uga ora. Yaiku cangkang pie apel Minangka kasus sing apik kanggo pangguna sing duwe waos manis lan nggunakake papan raspberry minangka mini-computer ing toko jajanan. Sedih, nalika nyithak kanthi siji warna, pastel iki ora ana artine, nanging uga menarik. Sampeyan bisa entuk file cetak ing Link iki.

Konsol game

Cilik Nintendo64

Nintendo NES minangka kasus sing umume direproduksi, nanging liyane bisa direproduksi: Nintendo 64, PlayStation, Sega Megadrive, Atari, lsp ... Ana akeh konsol game sing bisa entuk file print saka Link iki.

Kubus minimalis

Cangkang hub

Kasus iki pancen dhasar banget nanging uga misuwur. Bentuk kubus kanthi warna kaya putih utawa ireng ora mung obyek dekoratif sing apik nanging bisa nggawe Raspberry Pi minangka mediacenter Kanggo salon. File cetak kotak iki bisa ditemokake ing Link iki.

kesimpulan

Iki minangka sawetara model casing sing bisa ditemokake kanthi online, nanging ana luwih akeh lan malah bisa nemokake jinis omah liyane liwat repositori pencetakan 3D. Lan yen sampeyan ora duwe akses menyang printer 3D, mesthi ana pilihan kanggo tuku kasus resmi, sanajan ora padha Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.