Anycubic i3 Mega: printer 3D kualitas kurang saka € 300

Anycubic i3 Mega

Printer 3D saya populer. Kajaba iku, teknologi wis diwasa, mula kualitas mesin kasebut saya saya dhuwur, kanthi asil sing luwih apik lan rega sing luwih murah. Tuladha evolusi iki yaiku Anycubic i3 Mega, printer sing paling disaranake kanthi rega kurang saka 300 €. Tawaran sing ora bisa dipikirake babagan asil lan karakteristik mesin iki.

La Merek anycubic nduwe sawetara mesin cetak sing menarik banget. Antarane model i3 Mega iki. Iki minangka perusahaan Cina sing didegake ing 2015 ing Shenzhen, kanthi udakara 300 karyawan sing makarya ing kono kanggo nggawe produk kasebut. Dilatih ing sawetara universitas internasional sing paling penting kanggo mesthekake yen dheweke duwe bakat sing dibutuhake kanggo nyenengake para produsen sing pengin nyetak obyek dhewe.

Sawetara pangritik nyaranake Anycubic i3 Mega minangka printer 3D paling apik ing taun 2019 kurang saka 300 €, lan ora kurang. Sampeyan pengin ngerti sebabe?

Anycubic i3 Fitur Mega

Volume cetakan 3d

La Anycubic i3 Mega minangka printer kualitas unggul, kanthi garansi (kanthi layanan teknis sing apik lan pitulungan sawise-sales) lan resistensi kanggo duwe volume cetakan tanpa gampang rusak. Kapasitas cetak ndhukung bagean kualitas cetak nganti 210x210x205 mm, yaiku sampeyan bisa nggarap potongan gedhe, soko sing ora diidini sawetara printer.

Ing pirang-pirang artikel, aku wis ujar manawa sampeyan bisa nyithak sawetara potongan sing digunakake kanggo DIY, amarga kanthi nggunakake sampeyan bisa ...

Kalebu siji layar tutul ing endi bakal nuduhake kabeh rincian operasi, kayata suhu kerja kepala utawa extruder, wektu nyithak, lsp. Dadi tactile, sampeyan bisa langsung mbukak tanpa nggunakake tombol kanthi cara sing luwih intuisi.

Anycubic i3 Mega uga njamin bagean sing dicithak kanthi apik, kanthi kualitas dhuwur. Ing bahan sing didhukung yaiku PLA lan ABS, antara liya sing ngidini filamen apik. Spatula khusus dilebokake ing kit kanggo mbusak filamen sing akeh sawise dicetak. Kajaba iku, detektor filamen, dadi yen "tinta" entek, sampeyan bakal mandheg supaya sampeyan bisa ngganti sing bisa ditrapake lan terus ing endi sing dicithak, tanpa kudu mbuwang bagean kasebut.

Printer ora dipasang, nanging perakitane cukup sederhana lan cepetsanajan sampeyan ora duwe pengalaman. Kabeh iku intuisi banget, mula pangguna sing durung nate duwe printer jinis iki, mula ora prelu maca manual. Mung cukup kanggo ngencengi 8 sekrup lan masang telung garis lan liya-liyane.

Lan yen sampeyan ngira iki minangka salah sawijining produk Tionghoa kanthi kualitas murah, kasunyatane kabeh produk sing diproduksi dening Anycubic duwe Sertifikasi CE Eropa, kanggo mesthekake yen aman ing kabeh aspek, lan uga kanggo wong liya kayata FCC, lan RoHS (lingkungan).

Nalika mbukak kothak printer iki biasane kalebu Anycubic i3 Mega 3D printer, spatula, kertu memori SD 8GB, pandhuan pangguna praktis, hotend set cadhangan, filamen tes warna acak, kit alat, wadhah spool lan spool. Mula, sampeyan bisa nglumpukake lan miwiti nyithak kanggo nyoba sanajan durung tuku filamen ...

Ringkesan ciri teknis

layar tutul anycubic

  • Control: layar tutul sing gampang digunakake. Memori supaya bisa nerusake nyithak yen listrik mati banjur terus kaya sing sampeyan tingali ing gambar Hulk sadurunge. Kajaba iku, yen filamen wis entek, ngaso terus nalika sampeyan nyelehake spol anyar. Kanthi mangkono, sampeyan ora bakal sampah wektu utawa materi ing cetakan sing kari setengah ...
  • Teknologi modeling: FDM, yaiku kanthi deposisi bahan cair.
  • Akurasi posisi X / Y / Z: 0.125mm kanggo XY lan 0.002mm kanggo Z.
  • Kekandelan lapisan: 0.05-0.3mm
  • Kacepetan cetak: 20-100 mm / s
  • Bahan filamen sing didhukung: 1.75mm kanthi bahan PLA, ABS, HIPS, Kayu, TPU, lan PETG
  • Diameter nozel: 0.4 mm
  • Temperatura de trabajo: nozel extruder bisa digunakake ing 260ºC lan amben sing digawe panas tetep 110ºC
  • Ukuran lan bobot: 405x410x453mm lan 11 kg
  • Piranti lunak slicer: Ngobati
  • Format input / output: STL, OBJ, DAE, AMF / GCode
  • Mode kerja- Sampeyan bisa ngirim file kanggo dicithak kanthi online liwat USB utawa offline tanpa komputer sing gegandhengan karo kertu SD.

Kaluwihan lan kerugian saka Anycubic i3 Mega

Bagean 3D dicithak

Kaya kabeh produk, Anycubic i3 Mega duwe kaluwihan lan kekurangan. Sanajan sejatine printer 3D nyebabake pangguna sing nyoba cukup kepenak, lan meh kabeh kaluwihane dibandhingake sawetara kekurangan. Yen dibandhingake karo alternatif liyane, paling apik rega kasebut bisa ditemokake.

Sawetara conto dicithak Kanggo njaluk ide babagan detail lan kualitas, sampeyan duwe gambar ing gambar sadurunge. Katon utamane ing sepedha motor, lan level detail sing bisa ditindakake ing rantai kasebut.

Kaluwihan

  • Kualitas cetak
  • Kurang rega
  • Manual instruksi, layanan teknis lan jaminan babar pisan
  • Majelis lan suku cadang sederhana kalebu
  • Sistem mandheg otomatis yen filamen entek utawa restart yen ana power cut.
  • Tempat tidur sing digawe panas (basis data) sing dadi anget supaya potongan ora bisa obah lan entuk asil sing luwih apik.
  • Kacepetan cetak
  • Versatilitas ing media
  • Volume cetak gedhe
  • Kualitas printer rampung supaya bisa kuwat
  • Antarmuka pangguna sing cepet, intuisi nganggo layar tutul
  • Ndhukung macem-macem format lan nyetak SD PC
  • Sertifikasi kualitas kanggo digunakake kanthi aman tumrap wong Cina liyane
  • Gampang golek filamen sing kompatibel

cacat

  • Koil sampel sing sampeyan coba bisa uga kualitas sing kurang
  • Luwih rame
  • Ora gampang ngapikake yen mbutuhake.
  • Kalibrasi amben semi-otomatis lan ora kabeh otomatis, mula sampeyan kudu melu-melu, sanajan ora rumit.

Where tuku printer lan panggantos

Sampeyan bisa nemokake ing sawetara situs adol kanthi online, kayata eBay, Amazonlsp. Nanging kanthi mempertimbangkan layanan platform online, pilihan Amazon luwih apik kanggo logistik lan jaminan sing ditawakake layanan iki.

Entuk tuku printer 3D?

Anycubic i3 Mega Kit

Ing Internet, sampeyan bakal nemokake tawaran liyane saka model sing padha ing ndhuwur € 300, sing regane larang regane sampeyan kudu ngindhari, amarga sampeyan bisa golek luwih murah. Nyatane, sampeyan bisa nemokake Anycubic i3 Mega nawakake udakara € 279.

Ngendi tuku filamen pencetakan?

Filamen PLA

Kaya printer, sampeyan bisa pesen saka macem-macem bahan sing didhukung lan ing macem-macem warna. Kasedhiya ing toko khusus utawa kanggo tuku online. Contone, ing 1 Kg kumparan PLA kanthi warna-warna udakara € 20.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.