Siswa nggawe kit karo Arduino kanggo nggawe kursi roda listrik

Wis pirang-pirang wulan, pirang-pirang tim lan pangguna produsen wis riset lan ngembangake cara nggawe kursi listrik nganggo Hardware Gratis dadi aksesori iki, sing penting banget, gampang dituku lan ora larang kaya saiki.

Klompok siswa nelpon steampunk1577 wis bisa nggawe kit karo Arduino sing ngowahi kursi roda normal dadi kursi roda listrik, soko sing migunani banget kanggo sing ora bisa ngakses aksesoris jinis iki.

Klompok siswa wis nggawe kit sing bisa dipasang ing kursi rodha lan ngowahi dadi kursi roda listrik. Kabeh kanggo Dolar 500, rega sing luwih terjangkau tinimbang kursi roda listrik sejati, sanajan bisa uga luwih larang tinimbang yen dibangun dhewe.

Motor ing kit iki dicithak kanggo nggawe kursi roda listrik sing luwih entheng

Kit iki adhedhasar piring Arduino UNO sing ngontrol lan nglakokake perintah gerakan sing diwenehake. Banjur, Arduino UNO Thanks kanggo energi batere, gerakane motor dicithak sing dipasang ing kursi rodha. Motors iki dicithak kaya komponen komponen liyane lan piranti sing nggawe kit iki bisa dipikolehi kanthi kapisah kanggo sing luwih trampil lan pengin dibangun dhewe. Kit lan kabeh informasi babagan kit Arduino iki bisa dipikolehi liwat Situs web resmi Steampunk1577.

Salah sawijining kaluwihan utawa poin positif saka Hardware Gratis yaiku aplikasi ing obyek saben dina utawa prelu sing biasane regane larang banget nanging bisa dibangun kanthi biaya sing luwih murah. Kursi roda listrik iki minangka conto sing apik, nanging ana liyane kayata kontrol remot kanggo praupan praupan, prostesis cetak, lsp.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alfredo Rodriguez Couto ngandika

    Kepiye lan ing endi sampeyan bisa tuku. Apa aku kudu nginstal dhewe? Apa bisa dipasang ing kursi roda lempitan?
    Aku manggon ing Orense, SPAIN.
    muchas gracias