ASPIR, robot sing bakal mbantu nggawe robot liyane

robot ASPIR

Mbangun robot iku angel. Ora gampang, sanajan tutorial video sing ana ing Internet. Kesulitan kasebut bisa saya tambah nalika ngomong babagan nggawe robot Android. Ana sing luwih angel yen pengin niru fungsi manungsa.

Ana akeh pandhuan lan tutorial sing bakal mbantu kita nggawe iki, nanging luwih becik milih proyek sing solid sing nggawe Android lan kanthi ora sengaja, ora mung mbantu kita duwe robot iki nanging uga ngajari kita nggawe robot Android apa wae.

Robot kasebut ASPIR tundhuk karo kabeh syarat sadurunge, sanajan kita kudu ujar manawa ora bakal irit.. ASPIR minangka proyek sing nggawe robot Android kanthi piring MEGA Arduino, layar LCD, lan luwih saka 33 motor servo sing bakal mbantu mindhah potongan, uga robot.

ASPIR duwe pandhuan ing Instructables, pandhuan lengkap sing bisa dituku utawa konsultasi kapan wae lan bakal mbantu kita mbangun robot Android sing fungsional iki. Nanging kaya sing wis diandharake sadurunge, proyek iki larang banget. ASPIR duwe biaya luwih saka 2.500 euro, regane larang banget yen nggunakake produk kasebut ora bakal fungsional kaya Wong bicentennial.

Ukuran robot ASPIR uga ora gedhe, robot sing diasilake dhuwuré patang kaki, yaiku udakara 1,20 m. Dhuwur. Dadi ASPIR bisa uga rada nguciwani pangguna. Nanging, elemen pendhidhikan isih ana lan sing ndadekake proyek kasebut minangka alternatif kanggo sing pengin sinau.

Apa wae, yen ASPIR larang banget kanggo sampeyan, kita mesthi duwe pilihan kanggo dibangun tangan robot utawa robot kaya Zowi; proyek sing bakal mulang kita nggawe macem-macem bagean saka anatomi manungsa tanpa mbuwang luwih saka 2.500 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

Tes inggrisTes Katalankuis Spanyol