Хоакин Гарсија Кобо

Јас сум lубител на компјутери и особено Бесплатен хардвер. Најново во сè за овој фантастичен свет, од кој сакам да споделувам сè што откривам и учам. Бесплатниот хардвер е возбудлив свет, не се сомневам во тоа.

Хоакин Гарсија Кобо напиша 434 статии од октомври 2014 година