Rrip LED WS2812B RGB

WS2812B: shiriti magjik RGB LED

Me siguri ju duhet të shtoni një ngjyrim të ngjyrave në projektet tuaja DIY. Për këtë, shumë prodhues përdorin shiritat e famshëm LED ...

Motor me hapa

Stepper motor: integrimi me Arduino

Stepper motor është një artikull shumë i popullarizuar në shumë produkte Arduino, veçanërisht robotikë. Këtu keni gjithçka që duhet të dini

ESP8266

NodeMCU: platforma me burim të hapur IoT

NodeMCU, gjithçka në lidhje me platformën më të lirë IoT të përdorur në projektet DIY. Një firmware shumë praktik dhe me burim të hapur për t'u përdorur me Arduino

Ekran 7 segmentesh

Ekran 7 segmentesh dhe Arduino

Një ekran me 7 segmente është një panel i vogël ose ekran me 7 segmente që ndriçohen nga LED për të formuar karaktere dhe për të përfaqësuar informacionin

Sensori HC-SR04

HC-SR04: gjithçka për sensorin tejzanor

HC-SR04 është një sensor i distancës i bazuar në ultratinguj. Një alternativë e lirë, por më pak e saktë për VL52L0X. Por ata të dy ofrojnë të njëjtën funksionalitet

Logoja e Arduino

Punë praktike për programimin Arduino

Ne ju ofrojmë një manual të plotë të programimit Arduino, si duke përdorur Arduino IDE ashtu edhe Ardublock. Nga e para, hap pas hapi dhe me shembuj të kodit

Sfondi i simbolit të rrezatimit

Si të krijoni një sportel Geiger

Ne ju tregojmë se si të ndërtoni një sportel të bërë në shtëpi Geiger hap pas hapi për të matur rrezatimin. Një punë e thjeshtë DIY duke përdorur Arduino dhe Raspberry Pi

Ekran LCD Arduino D20 për Arduino

Ekranet LCD dhe Arduino

Aksesori LCD dhe Arduino janë bërë një zgjedhje shumë e popullarizuar midis zhvilluesve të projekteve. Kjo për shkak të kostos së ulët të këtyre pjesëve ...

Rgb udhëheq dritat kubike me Arduino

3 projekte me RGB Led dhe Arduino

LED RGB ose dritat me ngjyra janë bërë shumë të popullarizuara, siç është rasti që shumë projekte po krijohen bazuar në këto pajisje shtesë.

Arduino zero

Sensori i temperaturës për Arduino

Udhëzues i vogël për sensorin e temperaturës për Arduino, cilat shembuj duhet t'i përdorim dhe cilat sensorë mund të marrim ose të përdorim për të punuar me bordin tonë Arduino ...

Arduino me Bluetooth

Arduino+Bluetooth

Udhëzues i vogël se çfarë të bëjmë nëse duam të përdorim Arduino Bluetooth në projektet tona dhe cilat opsione kemi kur përdorim teknologjinë wireless në projektet tona personale ...

Arduino Jun

Çfarë është Arduino?

Artikull në lidhje me atë që është Arduino dhe Projekti Arduino. Një udhëzues i vogël për modelet që ekzistojnë të bordeve Arduino, projektet që ne mund të ndërtojmë me Arduino dhe çfarë ndryshimesh ekzistojnë midis Arduino dhe Raspberry Pi ...

Skuadra Arduino

Arduino bën aleancë me ARM

Kompania prapa Projektit Arduino ka partneritet me kompaninë ARM për bashkëpunime të reja dhe produkte të reja ...

SmartLamp

Krijoni një SmartLamp falë Arduino

Ata krijojnë një ndriçues inteligjent falë një pllake Arduino UNO dhe për një printer 3D, një projekt befasues dhe praktik për tryezën e shtëpisë ose zyrës ...

Kub LED

Dëshironi të shihni një kub LED të bërë? Vëmendje për këto projekte me Arduino dhe Raspberry Pi në të cilat ata ndriçojnë një kub LED me madhësi të ndryshme. A e bëni tuajin?

Arduino 101

Intel braktis Arduino 101 Curie

Intel vazhdon të braktisë projektet e lidhura me IoT. Bordi Arduino 101 Curie është braktisur gjithashtu nga kompania Pentium ...

MKRFOX1200 me antenën e saj gsm

MKRFOX1200, një Arduino për IoT

MKRFOX1200 është një bord i ri nga projekti Arduino që karakterizohet nga të qenit i përqendruar në botën e IoT, një botë gjithnjë e më popullore ...

ArduECU

ArduECU, Arduino po i afrohet makinës

ArduECU është një plotësues ose një variacion i Arduino që do të na lejojë të sjellim bordin e famshëm dhe Hardware-in Falas në botën e automjeteve dhe automobilave ...

Kamera 360 me Arduino UNO

Fotografi të egra falë një bordi Arduino

Një aparat fotografik 360 pranë një pjate Arduino UNO dhe një sensor lëvizje mund të lejojë çdo përdorues të regjistrojë ose të marrë imazhe të botës së egër ...

Goblin 2, bordi për botën IoT

Goblin 2, një bord për projektet e IoT

Goblin 2 është një bord i ri i frymëzuar nga Arduino që është i drejtuar drejt botës IoT, një botë që po rritet dhe për të cilën Goblin 2 është interesante.

i vogël

Peeqo, një robot plotësisht falas

Peeqo është një robot krejtësisht falas që është ndërtuar me Google API dhe që lëshon përgjigje në formën e një gif, diçka argëtuese dhe origjinale ...

Arduino segway

Arduino Segway, një automjet falas dhe falas

Arduino Segway është një projekt që rikrijon një segway të bërë në shtëpi që funksionon në një mënyrë të kufizuar, edhe pse jo si Segway origjinal që ne zakonisht shohim në rrugë ...

Roomba krijuar me Arduino

Krijoni një roomba me këtë projekt Arduino

B. Aswinth Raj ka përdorur një pllakë Arduino UNO për të krijuar një dhomë të këndshme të bërë në shtëpi që funksionon dhe ju lejon të pastroni me vakum dhe pastroni dyshemenë e shtëpisë ...

Kultivimi i maruleve

Ata rritin marule falë Arduino 101

Një përdorues i Arduino ka krijuar një sistem për rritjen e marule duke përdorur hidroponikë dhe një bord Arduino 101 për kontrollin e tij ...

1000 denarë

MKR1000, një bord i ri Arduino për IoT

MKR1000 është një bord i ri nga Projekti Arduino që do të lançohet në Shkurtin e ardhshëm dhe që do të jetë një dhuratë në një hackathon të bërë nga Microsoft dhe Arduino.

Ora Steampunk

Krijoni një orë Steampunk me Arduino

Jose Daniel Herrera ka krijuar një orë steampunk me një arduino dhe duke përdorur shkallën kromatike Electronica, një projekt origjinal që përdor bazat.

Krijo Arduino

Arduino Krijo gati për testim

Arduino Krijo tani është në dispozicion në formën beta. Për ta përdorur atë, duhet të kërkojmë vetëm një ftesë për Projektin Arduino, ka vetëm 100 ftesa

Arduino 101

Arduino 101, kur Arduino takoi Intel

Arduino 101 është një bord i ri Arduino me një mikrokontrollues Intel, një aleancë e re që do t'i bëjë Arduino 101 projektet më të fuqishme.

Gilbert300

Gilbert300, një robot hexapod që shtyp

Gilbert300 është një robot merimangë që është ndërtuar me pajisje të lira dhe pjesë të shtypura. Roboti punon në mënyrë perfekte në pothuajse çdo tokë.

Dallgë gjigande

Tsunami, aleati i fundit i Arduino

Tsunami është një bord i pajisjeve falas që ka pajtueshmëri me Arduino dhe që na ndihmon të transformojmë dhe përdorim sinjalin analog me bordet e tjera

Bordi Arduino Tre

Arduino IDE 1.6.4, lëshimi total i IDE

Projekti Arduino ka lëshuar një version të ri të ideve të tij, Arduino IDE 1.6.4., Një IDE që përfshin aftësinë për të shtuar pajisje jozyrtare në IDE.

PLEN2

PLEN2, një mini robot i shtypshëm

PLEN2 është një mini robot krejtësisht falas, i përbërë nga materiale të shtypura dhe pajisje të lira si arduino që ka marrë financimin e tij për financimin e fondeve.

Bordi Arduino Tre

Përdorni Arduino për të dërguar tweets

Arduino mund të na ndihmojë në shumë detyra, detyra të tilla si botimi i cicërimave në Twitter, diçka e thjeshtë për tu bërë pa pasur nevojë për softuer specifik.

Krijoni dorën tuaj artificiale me Arduino

Video që tregon se si, në sajë të një kontrolluesi Arduino, një dorë artificiale e kontrolluar nga një dorezë mund të krijohet në një mënyrë shumë të thjeshtë.

MeArm

MeArm, një krah robotik për të gjithë

MeArm është një projekt i financimit të njerëzve që përpiqet të sjellë një krah robotik industrial në pjesën më të vogël të Mbretërisë së Bashkuar dhe të mësojë se si funksionon.