Tresdpro R1

Tresdpro R1, një printer profesional me origjinë Spanjolle

Pak printerë 3D janë prodhuar në Spanjë si Tresdpro R1, një printer profesional që ofron funksione dhe veçori të shkëlqyera dhe një madhësi të ngjashme me një printer desktop, edhe pse ajo që mund të bëhet me Tresdpro R1 është ...

Kwambio Ceramo One

Kwambio Ceramo One, një printer qeramik 3D

Kompania amerikane Kwambio na tregon për prezantimin e saj më të fundit të shkëlqyeshëm, Ceramo One, një printer qeramik 3D për përdorim profesional me të cilin kompania premton të ulë ndjeshëm kostot e prodhimit.

AONIQ

AONIQ guxon me printim 3D XNUMXD

AONIQ sapo ka njoftuar ardhjen në treg në 1 gusht 2017 të printerit të ri 3D 888, një model i aftë të punojë me plastikë PVC.

Krijuesi Faire Barcelona 2017

Ne vizituam Maker Faire Barcelona 2017

Një ngjarje në të cilën i bën entuziastët të takohen, duke ndarë të gjithë njohuritë dhe kreativitetin e tyre përmes bisedave, punëtorive dhe demonstrimeve.