Toni i frutave

Geek i varur nga teknologjia, lojërat e luftës dhe lëvizja e krijuesve. Grumbullimi dhe çmontimi i të gjitha llojeve të pajisjeve është pasioni im, ajo për të cilën kaloj më shumë kohë në jetën time të përditshme dhe nga ajo që mësoj më shumë.

Toni de Frutos ka shkruar 65 artikuj që nga tetori 2016