Joaquin Garcia Cobo

Unë jam një adhurues i kompjuterit dhe në veçanti Hardware Falas. Më e fundit në gjithçka në lidhje me këtë botë fantastike, nga e cila më pëlqen të ndaj gjithçka që po zbuloj dhe po mësoj. Hardware Falas është një botë emocionuese, nuk kam asnjë dyshim për këtë.