droni Rusia

Rusia ka flotën bërthamore në flotën e saj nëndetëse

Sipas një raporti të deklasifikuar nga Departamenti i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara, është konfirmuar se Rusia ka në zhvillim projektin Stage-6, i cili ka krijuar një dron ujor me kapacitet për të vepruar në një rreze prej 10.000 kilometrash duke ngarkuar një bërthamë 10-këmbë kokat e luftës. megatonë.

dronë tufë

Bazat ruse në Siri sulmohen nga një tufë dronësh

Dy baza ruse në Siri disa ditë më parë u sulmuan nga dronët e kontrolluar nga distanca, një sulm që, pas hetimeve të hershme, ministri rus i mbrojtjes ka lënë të kuptohet se ishte kryer nga një milici në bashkëpunim me Shtetet e Bashkuara.

Tregoj

Tello, një dron interesant me një çmim shumë konkurrues

Ryze Tech na befason me lansimin e Tello, një dron i vogël që është pajisur me teknologjinë më të mirë nga Intel dhe DJI gjë që e bën atë veçanërisht interesante dhe mbi të gjitha të sigurt për tu përdorur nga të vegjlit në shtëpinë tonë.

DPT

DGT do të përdorë dronë nga viti 2019

Siç është bërë publike, me sa duket në Drejtorinë e Përgjithshme të Trafikut, DGT, ata shpresojnë që në vitin 2019 të kenë gati dronët e tyre të rinj me të cilët ata mund të kontrollojnë në mënyrë më efektive të gjithë trafikun rrugor të rrugëve të ndryshme.

Juneec

Yuneec njofton pushime nga puna të reja

Yuneec është kompania e fundit në lidhje me sektorin e dronëve që, pas një zgjerimi të madh ndërkombëtar, njofton pushime nga puna në një pjesë të fuqisë së saj të punës.

Njohja e Aerix VIDIUS pak më mirë

Hyrje që ne do t'ia kushtojmë për të njohur pak më mirë të gjitha karakteristikat dhe atë që mund të ofrojë një minidron si Aerix VIDIUS.