Njohja e Yuneec SkyView FPV të ri

Pas disa ngacmimesh dhe pamjesh paraprake, Yuneec SkyView FPV është më në fund një realitet, një syze e personave të parë që do t'ju pëlqejë.

Testi anglishtProvoni katalanishtkuiz spanjoll