Ekipi editorial

Hardware Libre është një projekt i dedikuar për shpërndarjen e teknologjive të reja Open Hardware. Shumë të njohur si Arduino, Raspberry por të tjerët jo aq shumë sa FPGA. Ne i përkasim rrjetit blog të Blog Lajme i cili është aktiv që nga viti 2006.

Në vitin 2018 kemi qenë Partnerë të Falas me një nga ngjarjet më të rëndësishme spanjolle në lidhje me lëvizjen e Lirë dhe të Hapur, si në Hardware ashtu edhe në Softuer

Ekipi editorial i Hardware Libre përbëhet nga një grup Krijuesish, ekspertë në Hardware, elektronikë dhe teknologji. Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e ekipit, mundeni na dërgoni këtë formular për tu bërë redaktor.

Redaktorët

 • Isaac

  Teknik në elektronikë dhe automatizim të shtëpisë, duke njohur në thellësi arkitekturat kompjuterike dhe programimin e tyre nga niveli më i ulët, veçanërisht në sistemet UNIX / Linux. Unë gjithashtu kam njohuri programimi në gjuhën KOP për PLC, PBASIC dhe Arduino për mikrokontrolluesit, VHDL për përshkrimin e pajisjeve dhe C për softuerin. Dhe gjithmonë me një pasion në mendjen time: të mësuarit. Pra, hardueri dhe softueri me burim të hapur është i përsosur, duke ju lejuar të "shihni" hollësitë e këtyre projekteve emocionuese.

Ish-redaktorët

 • John Louis Groves

  Profesionist i IT-së shumë i interesuar në botën e robotikës dhe pajisjeve në përgjithësi që në moshë të vogël, diçka që më ka bërë të jem i shqetësuar në lidhje me teknologjitë e fundit ose të provoj të gjitha llojet e bordeve dhe kornizave që bien në duart e mia.

 • Joaquin Garcia Cobo

  Unë jam një adhurues i kompjuterit dhe në veçanti Hardware Falas. Më e fundit në gjithçka në lidhje me këtë botë fantastike, nga e cila më pëlqen të ndaj gjithçka që po zbuloj dhe po mësoj. Hardware Falas është një botë emocionuese, nuk kam asnjë dyshim për këtë.

 • Toni i frutave

  Geek i varur nga teknologjia, lojërat e luftës dhe lëvizja e krijuesve. Grumbullimi dhe çmontimi i të gjitha llojeve të pajisjeve është pasioni im, ajo për të cilën kaloj më shumë kohë në jetën time të përditshme dhe nga ajo që mësoj më shumë.

 • pablinux

  Adhurues i praktikisht çdo lloj teknologjie dhe përdorues i të gjitha llojeve të sistemeve operative, si dhe një personi që i pëlqen të kallajos me çdo lloj pajisje elektronike që bie në duart e mia.

Testi anglishtProvoni katalanishtkuiz spanjoll