Sfondi i simbolit të rrezatimit

Si të krijoni një sportel Geiger

Ne ju tregojmë se si të ndërtoni një sportel të bërë në shtëpi Geiger hap pas hapi për të matur rrezatimin. Një punë e thjeshtë DIY duke përdorur Arduino dhe Raspberry Pi

makine Arcade

Krijoni makinën tuaj të Arcade me Raspberry Pi

Hyrja ku do të flasim rreth asaj se si të krijojmë makinën tonë të arkadës në një mënyrë shumë të thjeshtë dhe ekonomike, duke përdorur një bord Raspberry Pi, disa kontrolle të konzolës dhe softuerin RetroPie.

Si të instaloni Firefox në Raspberry Pi

Një udhëzues i vogël se si të instaloni shfletuesit e internetit Mozilla, Firefox 52, Firefox 57 dhe Firefox 58. Shfletuesit e faqeve nuk gjenden si parazgjedhje në Raspbian ...

PiTalk, një plotësues interesant për Raspberry Pi

PiTalk është një pajisje shtesë për Raspberry Pi që do të na lejojë të krijojmë një smartphone me një Pi Zero ose drejtpërdrejt të kemi një projekt IoT me Raspberry Pi. Një bord që do të na lejojë të përdorim një kartë SIM pa probleme të mëdha me pajisjen e mjedrës ...

kindleberry_pi

Kindleberry Pi ose kur Kindle takon Raspberry Pi

Kindleberry Pi është një projekt që kombinon dhe përdor Amazon Kindle dhe Raspberry Pi për të krijuar një kompjuter që nuk është shumë i fuqishëm, por i dobishëm në raste emergjencash ...

Mjedër Pi

Projektet Raspberry Pi

Ne paraqesim 13 projekte me Raspberry Pi që do të kënaqin adhuruesit e automatizimit në shtëpi dhe automatizimin e shtëpisë. A i keni bërë të gjitha?

Rasp Dhe

RaspAnd vendos Android në Raspberry Pi

RaspAnd është një shpërndarje për Raspberry Pi që na njeh me versionin më të fundit të Android në Raspberry Pi së bashku me Kodi dhe aplikacionet e tij dhe Luaj Dyqanin ...

Petë Pi

Petë Pi, një projekt kurioz dore

Noodle Pi është një projekt kurioz që transformon një Pi Zero W në një kompjuter të shkëlqyeshëm dore që është i aftë të ekzekutojë çdo aplikacion desktop ...

Butoni i fikjes

Si ta fikni Raspberry Pi

Si të fikni një Raspberry Pi? Zbuloni metodat e ndryshme që duhet të fikni pllakën në mënyrë të sigurt. A ka një buton të energjisë? Zbuloni!

tifoz

PC Challenge, një sfidë e re Raspberry Pi

PC Challenge është një sfidë e lëshuar nga revista Raspberry Pi MagPi për një nga botuesit e saj. Kjo sfidë është interesante dhe shumë tashmë po e zbatojnë atë

Mjedër Pi Zero

5 vjet Raspberry Pi në numër

Dje u festua përvjetori i Raspberry Pi dhe ne i kemi dhënë nderime këtij bordi bazuar në numrat që ka arritur gjatë viteve

Mjedër Pi

Si të freskoni Raspberry Pi tonë

Udhëzues i vogël për ftohjen ose zbutjen e nxehtësisë dhe temperaturave të larta që po kalon bordi ynë Raspberry Pi gjatë këtyre ditëve të nxehta të verës ...

Andorid TV vjen në Raspberry Pi 3

Një përdorues nga komuniteti i gjerë Raspberry Pi ka arritur të demonstrojë se si Android TV mund të instalohet dhe të funksionojë në mënyrë të përsosur në të.

Mjedër Pi

Monty, një ndihmës zëri për Raspberry Pi

Monty është një ndihmës zëri për Raspberry Pi që do të dalë në korrik 2016 dhe që do të jetë në gjendje të bartet në Gnu / Linux edhe pse Mycroft do të jetë gjithashtu me Ubuntu.

Përshtatje-Uptime

Fit-Uptime, një UPS për minipcs

Fit-Uptime është një furnizim me energji elektrike që do të funksionojë si një UPS, një UPS i pavarur tre orësh për bordet dhe minipcs të tilla si Raspberry PI 2 ose Arduino UNO.

Komplotist

Krijoni një Plotter me dy lexues cdrom

Uebfaqja Homo Faciens ka arritur të bëjë një komplotues duke ricikluar dy njësi cdrom, një Raspberry Pi dhe disa motorë ndihmës, një projekt për Edukimin.

Shtypni dhe krijoni arkadën tuaj

Tutorial i thjeshtë ku, pasi të keni shtypur planet duke përdorur një printer 3D dhe të blini disa pjesë në internet, mund të ndërtoni një Arcade