Seksionet

Hardware Libre është një faqe në internet e dedikuar për shpërndarjen e projekteve dhe informacionit përkatës brenda botës së Maker, DIY dhe Hardware të Hapur dhe Burimit të Hapur.

Ne i duam burimet e hapura dhe bashkëpunuese.

Ne kemi filluar si një faqe lajmesh dhe pak nga pak i kemi lënë mënjanë këto për të botuar dhe dokumentuar të gjitha llojet e projekteve të Krijuesve, rishikimet e produkteve, hacks, modifikimet, elektronikën dhe të gjitha llojet e përbërësve dhe materialeve që ne mund të përdorim në projektet tona.

Shpresojmë të shijoni faqen tonë të internetit dhe mbi të gjitha që mësoni dhe ndani shumë

Testi anglishtProvoni katalanishtkuiz spanjoll