3 proyék pikeun Raspberry Pi anu tiasa urang damel ku potongan Lego

Kaca ngarobahna sareng potongan Lego

Seueur proyek anu aya pikeun ngalaksanakeun Raspberry Pi biasana meryogikeun printer 3D pikeun ngagaduhan dukungan atanapi bagian anu dirobih khusus. Ieu sabab beuki umum pikeun aksés ka printer 3D anu nyitak aksésori ieu, tapi éta sanés hal anu universal.

Printer 3D henteu kasohor sapertos anu urang pikahoyong sareng seueur pangguna naha kedah mesen bagian éta ngalangkungan jasa percetakan atanapi milarian alternatif anu sanés. Henteu aya percetakan 3D, potongan Lego parantos sering janten gaganti anu saé. Urang nyarioskeun 3 proyék anu tiasa urang lakukeun ku blok Lego, pilihan anu fungsina sareng warna-warni.

Perumahan atanapi panutup

Salah sahiji fitur anu paling populér sareng terkenal yén Lego blocks sareng Raspberry Pi nyaéta ngawangun perumahan kanggo dewan ieu. Éta mangrupikeun proyék saderhana sareng gancang pikeun dilakukeun, sareng éta ogé bakal ngijinkeun kami ngahémat 15 euro, anu mangrupikeun kasus anu normal bakal ngarugikeun urang. Salaku tambahan, blok Lego bakal ngamungkinkeun kami ngawangun pasualan pikeun proyék-proyék khusus sapertos klaster sareng papan Raspberry Pi.

Konsol Retro

Kamungkinan tiasa nganggo potongan warna ngamungkinkeun urang ngadamel cangkang dina bentuk konsol retro, sahingga ngabungkus Raspberry Pi ku tampilan anu lami atanapi kalayan bentuk konsol kalayan ukuran anu dikirangan. Pikeun potongan ieu urang kedah nambihan pamasangan RetroPie, sistem operasi anu bakal ngarobah Raspberry Pi kana konsol game retro.

Robot Wall-E kalayan potongan Lego

Upami anjeun resep pilem Disney, pasti anjeun terang robot anu saé ieu. Robot anu urang tiasa ngawangun kalayan potongan Lego sareng nganggo Raspberry Pi ngajalankeun motor sareng ngalakukeun gerakan-gerakan tertentu. Robot Wall-E tiasa dipendakan di wéb ieu, di jerona aranjeunna ngajelaskeun kumaha cara ngawangunna ti mimiti sareng potongan-potongan anjeun kedah ngawangunna.

Ngarobih halaman otomatis

Leres, kuring terang yén aya eReaders sareng tablet anu nganggo tunggal jari dina kaca, tapi proyék ieu masih pikaresepeun pikeun éta. Kabayang mobil Lego, Raspberry Pi, sareng motor servo tiasa cekap kanggo giliran halaman hiji buku. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan proyék dina ieu link.

kacindekan

Potongan Lego mangrupikeun elemen penting dina seueur proyek Hardware Gratis, sanaos éta mangrupikeun hal anu urang moal tiasa dikomersialkeun, pikeun lingkungan bumi masih ideal sareng gancang tibatan aksésori anu dicitak sanés dina printer 3D.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol