Tresdpro R1

Tresdpro R1, printer propésional ti Spanyol

Sababaraha printer 3D anu diproduksi di Spanyol sapertos Tresdpro R1, printer propésional anu nawiskeun fungsi sareng fitur anu saé sareng ukuran anu sami sareng printer desktop, sanaos anu tiasa dilakukeun sareng Tresdpro R1 nyaéta ...

apel

Apple tiasa ngaluncurkeun printer 3D taun 2018 ieu

Éntri dimana urang bakal nyarioskeun patén-patén énggal anu nembe didaptarkeun ku Apple, 44 patén-patén dimana urang mendakan anu aya hubungan sareng kamungkinan Apple tiasa nyiptakeun printer 3D warna na nyalira.

Kwambio Ceramo Hiji

Kwambio Ceramo One, printer 3D keramik

Perusahaan Amérika Kwambio nyarios ka kami ngeunaan presentasi hébat na anu paling anyar, anu Ceramo One, printer 3D keramik pikeun panggunaan profesional anu perusahaan janji bakal ngirangan biaya produksi sacara signifikan.

Nexa3D

Nexa3D nembongkeun printer 3D na super gancang

Éntri dimana urang bakal nyarioskeun tentang Nexa3D, perusahaan anu nembé nampilkeun printer 3D tipe-SLA na ka umum, modél anu aranjeunna gancang diklasifikasikeun salaku 'super gancang'.

Starbucks

Starbucks janten percetakan 3D pikeun ngahias toko kopi anyar na

Starbucks ngareuwaskeun urang ku mukaan kantin anyar di Shanghai, legana langkung ti 2.500 méter pasagi sareng 400 padamel anu bakal ngareuwaskeun anjeun berkat panggunaan téknologi anu pikaresepeun sapertos dina pangwangunan salaku percetakan 3D atanapi panggunaan panambih. kanyataan.

qolbu

Qlone, aplikasi scanning 3D gratis

Qlone mangrupikeun scanner 3D anu pikaresepeun pikeun objék leutik anu parantos diluncurkeun sacara gratis gratis ku Eyecue Vision Technologies.

Déwan Asus Tinker

Dewan Asus Tinker dijual ayeuna

Déwan Asus Tinker énggal parantos dijual, dewan anu dua kali kakuatan pikeun Raspberry Pi 3 Model B sareng sayogi sakitar 60 euro.