Thingiverse. Diajar kumaha ngagunakeunana

Dina tulisan ieu kami bakal ngenalkeun anjeun kana panggunaan portal wéb Thingiverse sareng kami bakal nunjukkeun sababaraha objék anu anjeun tiasa mendakan nyalira.

3D Percetakan: Glosarium

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan glosarium sareng sababaraha istilah anu paling sering dianggo dina dunya percetakan 3D sareng pedaran anu singget tina hartos na.

Printer 3D

Leapfrog Bolt, printer 3D sirah dua

Leapfrog Bolt mangrupikeun printer 3D anu énggal sareng pangénggalna anu didamel ku pabrikan Leapfrog, modél anu pinunjul pikeun sirahna anu dobel.

Expo 3D

3D Percetakan ogé henteu aman

Sababaraha dinten terakhir urang parantos ningali conto panggunaan dimana percetakan 3D teu aman. Conto sapertos nyalin konci atanapi nyalin sidik ...