Kumaha carana ngadamel printer 3D anjeun langkung gancang tanpa kaleungitan kualitas cetak

Kualitas citak

Upami anjeun kantos ningali karya printer 3D atanapi panginten mikirkeun asuransi anu salah sahiji halangan lebet anu anjeun hadapi nyaéta kagancangan anu aranjeunna damel. Kuring nyarios ieu kusabab ieu fitur anu, sahenteuna pikeun ayeuna, nyegah jinis téknologi ieu pikeun diadopsi langkung gancang.

Kalayan dina pipikiran ieu, dinten ieu kuring badé ngobrol sareng anjeun ngeunaan pembaruan énggal anu panyipta na dimaksudkeun pikeun ngajawab seueur keluhan anu sadayana dilakukeun ku produsen sateuacan taruhan dina jinis téknologi ieu kusabab grup insinyur Michigan ieu parantos tiasa ngembangkeun algoritma anyar sanggup ngagandakan laju nyetak 3D mesin naon waé.

Hatur nuhun kana firmware anyar ieu, kagancangan printer 3D anjeun bakal ningkat sacara signifikan

Mungkin bagian anu paling narik tina topik ieu nyaéta, ku cara masang pembaruan ieu, pangguna ngan saukur bakal nyetak dina 3D langkung gancang tanpa ngalaman kasulitan anu urang kantos dugi ka ayeuna, sacara praktis sadayana aya hubunganana sareng anu saderhana, nalika bade langkung gancang Kualitas percetakan 3D buruk pisan.

Sakumaha anu parantos diungkabkeun, tétéla, kusabab kelompok insinyur ieu nyobian ngadamel printer 3D anu murah langkung gancang dianggo. Masalahna nyaéta ieu, kusabab éta henteu kualitas anu pangsaéna, éta nganggo bagéan anu langkung énténg sareng langkung fleksibel dibandingkeun modél sanésna, hal anu tungtungna ditarjamahkeun kana modél anu, ku cara ningkatkeun kagancangan sahenteuna, mimiti ngagaduhan geter, anu nyababkeun kualitas citak goréng pisan.

Ieu mangrupikeun bibit anu pamustunganana nyababkeun usahana ngembangkeun firmware ngageter-ngageter pikeun printer 3D ieu pikeun ngahasilkeun algoritma anu sanggup dimodelkeun dinamika printer 3D sedemikian rupa sehingga tiasa saluyukeun kadali printer ku cara ngirangan sadaya geter anu dihasilkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol