Analisis scanner tina scanner XYZPrinting 3D

Scanner XYZPrinting 3D

Nalika urang ngémutan nyiptakeun objék 3D, hal anu mimiti aya dina pipikiran pikeun seueur pangguna nyaéta pikeun tiasa nyeken obyék Real World pikeun ngadigitalkeunana sareng tiasa ngalaksanakeun panyalametan sareng modifikasi dina lingkungan digital. Aya solusi anu béda dina pasaran pikeun waktos anu lami pikeun tiasa ngadigitalkeun obyék asli.

Dina kasempetan ieu urang bade nganalisis alat anu disayogikeun ku pabrikan XYZPrinting. un scanner 3D genggem, gampang dianggo sareng urang tiasa ngangkut dimana waé.

Babandingan produk anu sami

Scanner Comparative

Hésé pikeun ngabentuk perbandingan produk sabab aya saeutik pisan pabrik anu wani ngajual alat anu rumit ieu sareng ciri dina lingkungan domestik sareng semi-propésional. Tina alat-alat anu parantos kami lebetkeun dina perbandingan, 2 di antawisna dirancang pikeun nyeken objék kénca dina platform anu diputer. Sareng ogé scanner BQ (anu urang parantos analisa) parantos lirén.

Harga scanner XYZPrinting 3D nempatkeunana salaku produk pangpangna tina perbandingan. Teras, urang badé ditaksir naha sacara téknis cocog sareng ekspektasi anu dihasilkeun pikeun urang.

Aspék téknis sareng spésifikasi tina scanner XYZPrinting 3D

Scanner genggam ieu dumasar kana téknologi Intel RealSense, téknologi ieu dasarna ngagabungkeun kaméra infra red pikeun nangkep jero objék anu dipindai sareng kaméra HD pikeun moto tékstur. Kanyataanna, prosésna langkung rumit kusabab peralatan éta nyalira tanggel waler pikeun infrared beam ti mana éta nafsirkeun rebounds anu ditangkep ku kaméra infra merah sareng ngagabungkeun sareng ngabenerkeun data anu dicandak ngalangkungan algoritma anu ngagunakeun data tina ieu .kaméra sareng kaméra HD.

Téknologi ieu ngagaduhan sajumlah aplikasi anu teu aya watesna sareng XYZPrinting parantos nerapkeunana pikeun nyiptakeun alat-alat alit anu ngahijikeun modél kaméra Intel F200. Wétan hardware alus teuing parantos ngiringan anjeunna sareng a gampang pisan ngagunakeun parangkat lunak anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun gancang kéngingkeun objék digital anu satia pisan pikeun anu dipindai dina Real World.

Scanner XYZPrinting 3D

Pabrikan parantos nyiptakeun scanner sareng desain pisan pikaresepeun. Éta ngagabungkeun warna beureum anu mencolok sareng kulawu opaque dina desain kompak sareng ergonomis anu tiasa urang tahan sareng operasi ngan ku hiji panangan. Awak scanner ngagabungkeun tombol anu bakal ngamungkinkeun urang ngamimitian sareng ngeureunkeun prosés scanning.

Detil ieu dimaksad supados urang tiasa ngoperasikeun pakakasna ku hiji panangan, ngantepkeun kami anu sanés bébas nganggo PC sareng ngalaksanakeun sababaraha pilihan sapertos nyimpen desain kami sareng ngulang scan upami urang henteu teuing sugema ku hasilna.

Scanner na nyambung ka PC liwat kabel sakitar 2 méter. Upami anjeun badé nyeken nganggo PC desktop, anjeun tiasa milari panyuluhan kusabab pastina dina sababaraha waktos ragrag rada pondok.

Especificaciones

sareng volume scan ayun-ayun antara 100x100x200 cm sareng 5x5x5 cm kamungkinan henteu aya watesna sareng urang bakal tiasa nyeken tina objék leutik kana karya seni anu poluminous.

La resolusi jero antara 1 sareng 2,5 mm Éta pastikeun yén obyék anu didigitalkeun bakal satia kana aslina, tapi kamungkinan definisi ieu henteu cocog pikeun séktor anu tiasa dianggo sareng lingkungan padamelan anu diukur ku mikron atanapi bahkan ku milimeter. Pikeun gaduh hasilna anu saé scanner kedah antara 10 sareng 70 cm tina modél anu bakal dipindai, urang kedah tumut kana akun ieu nalika nyeken objék anu ageung ogé ngagaduhan jarak kabel USB anu cekap pikeun mindahkeun obyék.

Sistem operasi anu dirojong, sarat sareng konéktipitas

Kami parantos kaget ku kumaha nungtut sumber daya minimum anu urang kedah tiasa ngagunakeun pakakasna. Dina kasus kami, kami henteu tiasa nganggo scanner ieu dina komputer anu dipésér di kantor 3 taun ka pengker na urang kedah milarian tim tina anu énggal ngahijikeun USB 3.0 palabuhan.

sarat

Numutkeun ka pabrikan, spésifikasi anu disarankeun nyaéta:

  • USB 3.0
  • Windows 8.1 / 10 (64-bit)
  • Prosesor: Generasi ka-5 Intel® Core ™ i4 atanapi engké
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 750 ti atanapi langkung saé sareng 2GB RAM

Kumaha waé ogé Cara anu paling gampang pikeun mariksa naha urang ngagaduhan komputer anu tiasa ngajalankeun scanner nyaéta ngajalankeun software  (anjeun kedah ngadaptar pikeun ngaunduh) éta tukang nyieun ngajantenkeun kasadayana.

Pamasangan sareng komisioning

Dina eusi produk kartu SD disayogikeun ku parangkat lunak yén urang kedah masang. Nanging, urang nyarankeun yén anjeun ngaunduh vérsi pangénggalna anu aya dina halaman wéb pabrikan. Kusabab nembé pilihan pikeun tiasa nyeken objék anu ageung pisan parantos dilebetkeun.

Prosés pamasanganana saderhana pisan, payun, abdi nampi .... kami parantos tiasa masang tanpa masalah supir sareng teu kedah ngarobih pilihan anu jarang.

XYZScan Handy

Sakali kami ngamimitian dina software pikeun kahiji kalina kami kaget ku perasaan kesederhanaan éta. Nyaéta pisan intuitif komo budak tiasa nyayogikeunna tanpa seueur kasusah, 3 kali klik sareng urang ngagaduhan objék anu mimiti dipindai.

Kualitas scan anu diala

Es gampang pisan pikeun meunangkeun scan anu saé sabab dina parangkat lunak sepanjang waktos anjeun tiasa mariksa status prosés scanning anu dikembangkeun sareng lereskeun sacara real time upami anjeun ngalakukeun kasalahan. Nalika éta leres anu dimana hasil pangsaéna anu urang peroleh nyaéta nalika nyeken objék anu langkung ageung tibatan cangkir, pikeun diménsi anu leuwih leutik hésé pikeun anjeunna pikeun nafsirkeun data na.

 

Ieu sababaraha conto anu parantos kami scan. Tina sirah pendamping dugi ka sababaraha magnet kulkas, bahkan kaktus dina pot anjeun.

Salaku rekomendasi umum kami bakal nyaritakeun éta anjeun kedah ngalih scanner sakedik pikeun masihan waktos parangkat lunak pikeun ngolah sadaya inpormasi anu ditampi sareng éta obyék pikeun discan kedah pisan welasan cahayana.

kacindekan

Scanner XYZPrinting 3D

Salah sahiji hal anu paling luar biasa anu dimiliki tim ieu nyaéta Nilai hébat pikeun harga. Kami moal mendakan produk dina pasar anu ngahijikeun téknologi ieu dina harga anu saé salaku tim XYZPrinting.

Upami urang nambihan kana kanyataan ieu karya saé anu parantos dilakukeun ku pabrik nalika mendesain produk sareng kasuksésan ngiringan perangkat keras sareng gampang ngagunakeun software Kami nyimpulkeun yén ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina pasaran pikeun ngaksés scanner 3D dina harga anu ekonomis.

 

Pendapat editor

3D scanner
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
240
  • 80%

  • 3D scanner
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Nilai hébat pikeun harga
  • Desain saderhana sareng fungsional
  • Gampang ngagunakeun parangkat lunak

Kontra

  • Kabel USB pondok
  • Sarat pisan hardware

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

Tes InggrisTés Catalankuis Spanyol